Apartmani KastelanicDugi otok Brbinj - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani u mirnoj uvali s pogledom na vrt i more, velikim dvorištem za doručak i roštiljem, velikim balkonom te besplatnim parkingom. Na svim prozorima, nalaze se komarnici, a u cijelom objektu, dostupan je besplatan WiFi. Apartmani su klimatizirani, a uključuju 1 spavaću sobu s posteljinom. Kuhinje sa dnevnim boravkom su potpuno opremljene zajedno sa posuđem i priborom za jelo, hladnjak sa zamrzivačem, el.kuhalom za vodu, el.kuhalom za kavu, toster i mikrovalnom pećnicom, TV ravnog ekrana, satelitska antena, pomoćni ležaj. Kupaona sa tušem, besplatnim kozmetičkim priborom, ručnicima i perilicom rublja. Potpuni odmor u mirnom dijelu, za dušu i tijelo.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smjene gostiju vikendom. Prijava gostiju: iza 14:00 Odjava gostiju: 08:00-10:00 Način plaćanja: 20% uplatom na račun pri rezervaciji i ostatak gotovinom pri ulasku u apartman. Boravišna pristojba uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Restorani u blizini: Šjor Bepo (200m) Kaleb (300m) Antonio (900m). Preporučamo posjet lokacijama: Park prirode Telašćica, svjetionik Veli Rat, pješčana plaža Sakarun, šljunčana plaža Veli Žal, uvala Brbinjščica te prirodne fenomene Zmajevo oko i špilja Golubinka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kastelanic
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vesna
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Kastelanic je pregledan 1121 puta od 29.02.2024.