Kuća od kamena SršenBlace - Dubrovnik i okolica

cijena od € 160 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Blace i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Stara kuća je savršeno obiteljsko mjesto za uživanje u vrućim ljetnim danima i svježem zraku. Apartman se sastoji od tri prostrane sobe, od kojih svaka ima svoju kupaonicu, te udobnog dnevnog boravka i kompletno opremljene kuhinje s blagovaonicom. Uz to, gostima su na raspolaganju i dodatni sadržaji: prekrasni balkon s kojeg se pruža pogled na more, idealan za ispijanje jutarnje kave ili večernjeg pića, kao i terasa i kamin koji će omogućiti ugodna druženja u večernjim satima. Objekt je udaljen samo 5 minuta lagane šetnje do prekrasne šljunčane plaže u centru mjesta, uz to, u blizini se nalazi i pješčana plaža, koja je udaljena samo 15 minuta hoda od kuće. Stara kuća je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u svemu što Blace ima za ponuditi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U skladu s uvjetima rezervacije ovog smještaja, gosti trebaju uplatiti 30% od ukupnog iznosa rezervacije prilikom rezervacije(u roku 7 dana). Ovaj iznos se može uplatiti putem bankovnog transfera na naznačeni bankovni račun. Preostalih 70% iznosa gosti su dužni platiti u gotovini pri dolasku u smještaj. Ovaj način plaćanja omogućuje gostima da lako i jednostavno rezerviraju svoj boravak i osiguraju svoje mjesto. Gosti mogu biti sigurni da će svi uvjeti rezervacije biti jasno navedeni i da će imati sve potrebne informacije prije dolaska. Uz udobnost i pogodnost ovog smještaja, ovaj način plaćanja dodatno olakšava planiranje vašeg boravka.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Uvjeti otkazivanja ove rezervacije su sljedeći: gosti mogu besplatno otkazati svoju rezervaciju 30 dana prije dolaska. Međutim, uplaćeni iznos od 30% iznosa rezervacije u tom slučaju nije povratni. Ukoliko gosti otkazuju svoju rezervaciju unutar 30 dana pred dolazak, morat će platiti puni iznos rezervacije. Ova politika otkazivanja osigurava da smještaj zadržava određeni iznos nakon otkazivanja kako bi nadoknadio eventualne gubitke zbog otkazivanja rezervacije. Napominjemo da je preporučljivo kontaktirati smještaj u slučaju da se dogode neplanirane situacije koje bi mogle utjecati na dolazak gostiju. Smještaj će pokušati pronaći najbolje rješenje.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Nacionalni park: 70 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Gosti koji borave u ovom smještaju imaju sve što im je potrebno za ugodan boravak. Uz besplatan Wi-Fi i mjesto za parkiranje automobila i vez za brod(gaz broda maksimalno do 0.80 m), gosti mogu pitati domaćine sve što ih zanima o mjestu i okolici. Domaćini će im rado preporučiti zanimljive lokacije koje se isplati posjetiti u blizini, kao i atrakcije u obližnjim gradovima. Također, gosti će imati priliku okusiti svježe voće iz domaćeg uzgoja tijekom boravka. Ako su zainteresirani, mogu kupiti domaće maslinovo ulje i svježu ribu od domaćina ili lokalnih mještana. Sve u svemu, ovo je savršen izbor za putnike koji traže autentični doživljaj i pravi odmor u lijepoj prirodi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća od kamena Sršen
Hrvoje Sršen
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća od kamena Sršen je pregledan 2126 puta od 03.04.2023.