Apartmani Green RetreatBibinje - Zadar i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Luksuzni apartmani nalaze se direktno na plaži s predivnim pogledom na more i velikim bazenom u zajedničkom dijelu. Sobe su udobne i elegantno uređene, svaka s vlastitom kupaonicom. Kreveti su novi s vrhunskim ergonomskim madracima i jastucima. Kuhinje su opremljena s modernim uređajima, sve imaju perilicu suđa i ostalo što je gostima potrebno za pripremu hrane. Svi apartmani imaju privatne balkone s pogledom na more i plažu, gdje gosti mogu uživati u jutarnjim i večernjim satima. Apartmani su idealani za one koji traže vrhunsku udobnost i savršeni su za obitelj ili prijatelje koji žele uživati u opuštenom morskom ambijentu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju je potrebno uplatiti 20% akontacije odnosno minimalno 2 dana smještaja ako se radi o kraćem boravku. Check-in je iza 14:00, a check-out je do 11:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 10 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 800 m
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U zajedničkom dijelu nalazi se predivni bazen okružen zelenilom s pogledom na more. Ovaj bazen nudi miran prostor za opuštanje i uživanje u udobnim ležaljkama na kojima se možete sunčati ili opustiti u hladu drveća ili suncobrana. Za manju djecu tu se nalazi i manji plitki bazen u kome se mogu sigurno kupati pod nadzorom roditelja. Na kompleksu ima više nego dovoljno mjesta za sve goste (kuća ima ukupno 3 apartmana) s dovoljnim brojem ležaljki i suncobrana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Green Retreat
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Thal, Austrija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Rujan 2023
Odličan stan sa malim manama

Ostali smo u Bibinjama s naša 2 tinejdžera tjedan dana. Lokacija apartmana tik uz more je odlična. Putovanje s Googleom funkcionira dobro, ali nažalost na vratima nema kućnog broja, pa prvo pomislite da ste u krivu. Stan je dovoljno velik i relativno moderan. Kreveti su novi i udobni. Nažalost, nedostaje nekoliko sitnica. Dakle, nema mogućnosti objesiti ručnike u kupaonicama. Pomoglo bi nekoliko zidnih kuka. U jednom je nedostajao i držač za toaletni papir. U pravilu nema mjesta na policama ili je jedina mala polica bila toliko labava da se na nju nije moglo ništa staviti. Kuhinja je prilično mala, ali ima perilicu posuđa. Možda je potrebno zamijeniti posude (indukcijsko kuhalo, nisu sve posude prikladne za to), a aparat za kavu treba očistiti od kamenca. Nažalost, to ne ide tako. Sve u svemu, bio je to lijep odmor i mogli bismo se vratiti. Restorani su na pješačkoj udaljenosti, a nije daleko ni pekara ni mali supermarket.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2023
Izvrsno!!!

Vrlo lijepa nova i dobro održavana kuća s bazenom, odlična lokacija, odmah do plaže. Ovo je bio najbolji smještaj u Hrvatskoj, gdje su do sada ljetovali s obitelji, a nama najbolja lokacija u Bibinjama. Nudi sav komfor koji vam je potreban - lijep moderan apartman, bazen, vanjski tuš. ležaljke, prekrasan pogled na more. Vrlo ljubazni domaćini koji čine da se osjećate kao kod kuće. I Bibinje je super - sve možete pješice, bez auta, imaju dugu šetnicu uz more, dovoljno restorana, pekara, trgovina. Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Gordana Sekula
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Green Retreat je pregledan 11697 puta od 04.05.2023.