Apartmani AdriaticKrk Baška - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 52 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

BAZEN, KAYAK, SUP, BICIKLIZAM, PJEŠAČENJE. Ako se želite osloboditi umora i stresa i napuniti se pozitivnom energijom , okruženi maslinama i mediteranskim biljkama dođite mi smo tu za Vas ! Idealno za goste koji žele aktivno provesti godišnji odmor i uživati u prirodnim ljepotama, zvjezdanom nebu, cvrkutu ptica, Apartmani su udaljeni 5 minuta autom ili 40 minuta hoda od najljepše plaže . Kuća s 5 apartmana sa zajedničkim bazenom, 3 km od mora, Apartmani u kući s bazenom, su 30 m od pješačke i biciklističke staze. Udaljeni ste par koraka od prirode i ako želite uživati u nedirnutoj prirodi i osvježenju pored ili u bazenu na idealnom ste mjestu. Dužom šetnjom popnite se na Moon plato i uživajte u pogledu na Bašćansku uvalu i male otočiće. Apartmani sa 1 ili 2 sobe ,terase, studio za 2 osobe, zajednički bazen, roštilj. Svi apartmani imaju klimu, free wi fi i parking. Novo u ponudi, Kuća za odmor u Istri, VIlla DE Luna za 6 osoba, ako želite biti sami ! DOBRO DOŠLI DRAGI GOSTI !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja: uplata akontacije 30% pri rezervaciji, na bankovni račun, a ostatak novca se plaća na dan dolaska u apartman u gotovini ili par dana prije dolaska u apartman na bankovni račun. Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu. Vrijeme dolaska: 14 -17 sati Vrijeme odlaska: do 10 sati
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije u slučaju otkazivanja: do 70 dana prije dolaska - povrat 100 % do 40 dana prije dolaska - povrat 50 % do 30 dana prije dolaska - povrat 25 % 30 dana i manje prije dolaska nema povrata uplaćene akontacije, ako ne može doći zbog bolesti gost može prebaciti rezervaciju na slijedeći slobodan termin. 15 dana prije dolaska nema povrata uplaćene akontacije Zahvaljujem, Tatjana Bešić
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 900 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 800 m
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 22 km
  • Nacionalni park: 175 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Novost u ponudi !!!! Kayak i Sup ( stand up paddling) za sve goste naših apartmana. Gosti koji borave duže od 10 dana, besplatno korištenje Kayaka ili Sup-a na jedan dan. Za goste koji borave kraće mogućnost iznajmljivanja Kayaka ili Sup-a, dodatno se naplaćuje. Korištenje zajedničkog bazena u kući s apartmanima, gostima nudimo piće dobrodošlice ( uključeno u cijenu), mogućnost prijevoza na određene destinacije po želji gosta, usluge pranja robe - dodatno se naplaćuje. Naši apartmani nalaze se na odličnoj poziciji za ljude koji vole šetnju u prirodi , biciklizam, planinarenje, penjanje ( Portafortuna), šetanje po okolnim planinama i iznad predivnih morskih plaža. Dalekozor za gledanje nedirnute prirode, planina ili nezaboravnog zvjezdanog neba. Dragi naši gosti dobro došli !!!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Adriatic
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 52 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Draga Bašćanska, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2024
Ostanite u srpnju 2024

Objekt u kojem smo boravili je vrlo ugodan i čist. Bazen se čistio svaki dan. Apartman na dobroj lokaciji, klimatiziran, ručnici promijenjeni. Vlasnici su vrlo ljubazni i uslužni, govore različite jezike. Objekt je vrijedan preporuke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Drago nam je da ste uživali u našem gostoprimstvu. Lijepi pozdrav, Tanja

Bestwinka, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Siječanj 1970
Odličan odmor

Toplo preporučujemo boravak kod Tanje. Domaćini su jako ljubazni i uslužni. Bazen je odličan za djecu, a i za nas. Sobe su prostrane. Kuhinja je dobro opremljena. Išli smo u šetnje planinama i na nekoliko plaža. Prekrasan pogled iz kuće i iz centra. Toplo ga preporučujemo

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
thanks

Thank you Rafal, I am glad that you enjoyed in ours apartment. Best regards, Tanja

Chicago, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2024
Odličan odmor, izvrsni domaćini!

Odsjeo u apartmanu Adriatic s peteročlanom obitelji. Objekt ima bazen, vrlo čist, pješačenje do plaže i samo 5 minuta vožnje do bašćanskih plaža. Puno planinarenja i prirode, domaćini su vrlo ljubazni i uslužni. Vratit cemo se!! Hvala Tanja, vratit ćemo se!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Thanks

Thank you Aracely, you and your family is nice guests. We will be glade if you come again. Best regards, Tanja

Prikaži sve komentare
Tanja Bešić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi naši gosti, Radujemo se vašem dolasku sa željom da se lijepo provedete u našim apartmanima i da vam ovaj godišnji odmor ostane u lijepom sjećanju. Na usluzi smo vam cijelo vrijeme vašeg boravka u našim apartmanima. DOBRO DOŠLI I UŽIVAJTE !!!!!

Oglas Apartmani Adriatic je pregledan 289601 puta od 20.05.2015.