Mini MuseumGospić - Kvarner i gorje

cijena od € 80 na noć
Opis objekta

U malom selu Smiljan poznatom po Nikoli Tesli smjestila se ova šarmantna kuća za odmor. Kuća ima u prizemlju kuhinju sa blagovaonicom. Kuhinja je opremljena, te će zadovoljiti sve potrebe tokom vašeg boravka. U prizemlju se još nalazi i jedna kupaonica. Na prvom je katu drugi ulaz u kuću i dnevni boravak gdje su sofe koje mogu poslužiti kao pomoćni ležajevi. Na drugom katu se nalaze dvije sobe te kupaonica. Gledajući čitavu kuću, možda i najbolji dio je zasebna terasa/kućica gdje se nalazi roštilj, a sa iste možete pogledati mini muzej ličkih alata koji su se nekad koristili.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Na parceli ima 3 parkirna mjesta uključena u cijenu boravka.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
U ljetnim mjesecima hlad možete potražiti u šljivaru koji se nalazi iza kuće a u zimskom periodu mala kosina može poslužiti za vaše klince kao vlastita staza za sanjkanje. Niti 10-ak minuta šetnje od kuće nalazi se Memorijalni centar Nikole Tesle, atrakcija koju nikako ne smijete propustiti, a ukoliko ste za malo aktivniji odmor, brdo Krčmar je super za laganu šetnju bez previše umora. Ova kuća je savršena za odmor sa obitelji ili društvom koji želi pobjeći od gužve, a opet niti 10-ak min sa autom ste blizu većem gradiću Gospiću.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mini Museum
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,