Kuća za odmor Country GreenfieldsGospić - Kvarner i gorje

cijena od € 280 na noć
Opis objekta

Luksuzna ladanjska kuća za odmor Greenfields smještena je u netaknutoj prirodi, 200 m od rijeke Like, 400 m od rijeke Otešice te samo 4,5 km od centra Grada Gospića. Velika terasa s pogledom na planinu Velebit ima hidromasažnu kadu za 5 osoba, kompletni vrtni namještaj, roštilj i vanjsko ložište. Mala terasa sa vrtnim namještajem ima pogled na vrt. Kuća ima dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonom, dodatni WC, posteljinu, ručnike, ogrtače, papuče i kozmetiku, tri TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, IPTV, Netflix-om, besplatnim WiFi te prostrani dnevni boravak sa kaminom. Blagovaonica i kuhinja su potpuno opremljene sa svim potrebnim kućanskim aparatima (perilica za sude, mikrovalna, pećnica, aparati za kavu…). U kući se nalazi perilica i sušilica rublja te pegla i daska za peglanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je putem transakcijskog računa, a podaci za plaćanje biti će poslani po primitku rezervacije. Akontacija iznosi 30% cijene. Vrijeme za prijavu je od 16-24, a vrijeme za odjavu je od 7-10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije moguć je u slučaju otkazivanja rezervacije 14 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 45 km
  • Centar: 5 km
  • Restoran: 4 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 100 km
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, degustacije domaćeg sira i kruha te košara voća. U kuhinji su na raspolaganju osnovne namirnice kao što su kava, čaj, mlijeko, ulje, ocat, šećer, sol, tjestenina, riža i lički krumpir. Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima kao što je pješačenje, jahanje, vožnja quadom, biciklima ili kanuom te loviti ribu na obližnjim rijekama, a zatim se opustiti na velikoj terasi u hidromasažnom bazenu s prekrasnim pogledom na planinu Velebit. Prema željama gostiju, možemo organizirati izlete u obližnje nacionalne parkove te obilazak drugih znamenitosti. Popularne zanimljivosti u blizini objekta uključuju Memorijalni centar „Nikola Tesla”, Spomen-dom dr. Ante Starčevića i Pećinski park Grabovača, a pet nacionalnih parkova udaljeno je maksimalno 50 minuta vožnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Country Greenfields
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Tatjana Malečić Pezelj
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Country Greenfields je pregledan 2474 puta od 30.06.2023.