Apartman NevenŽirje - Otoci

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Na Žirje možete doći iz Šibenika trajektom ili katamaranom. Kuća se nalazi u uvali Muna (pristanište broda i trajekta), udaljena 10 m od mora. Apartman se nalazi u prizemlju kuće. Površine je 30 m². Ispred ulaza nalazi se terasa od 16 m² koja je natkrivena tendom i pruža pogled na more. Na istoj terasi do ulaza u studio apartman, poseban je ulaz za kupaonu i WC koji pripada isključivo apartmanu. Apartman ima klimu, Wi-fi, TV, posuđe, hladnjak sa zamrzivačem, štednjak na struju za kuhanje i pečenje, bračni krevet, ormar i pomoćni kauč na razvlačenje Zamjenu posteljine i ručnika obavljamo jednom tjedno (uračunato u cijenu). Moguće je koristiti i vanjski roštilj. Pristup do kuće moguć je automobilom, a bestplatan parking udaljen je 100 m. . Dućan (u kojem možete kupiti sve osim svježeg mesa) udaljen je 100 m od kuće. Na otoku ima četiri restorana u drugim uvalama koji nude odličnu domaću hranu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju studio apartmana potrebno je uplatiti akontaciju na račun u iznosu 30% ukupne cijene smještaja. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 100 m
  • Pošta: 1 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na Žirju postoji mogućnost najma broda i quada. Postoji i biciklistička staza po cijelom otoku, kao i planinarska staza prema 7 najvećih vrhova na Žirju. Na Žirju možete kupiti svježe ribe, maslinovog ulja, meda, domaćeg kruha i slastica. Vez za brodicu je osiguran ispred apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Neven
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Neven Pašara
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli!