Varaždin apartmani i sobe. Smještaj u Varaždinu. Varaždin hotel. | Prijava korisnika     Apartments Varaždin  Appartamenti Varaždin  Appartements Varaždin  Apartmány Varaždin  Apartamenty Varaždin  Apartmanok Varaždin  Apartamente Varaždin  Appartements Varaždin  Apartamentos Varaždin  Apartmaji Varaždin 


Apartmani Varaždin

Varaždin
Varaždin je grad u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koji se smjestio uz obale rijeke Drave. Središte je Varaždinske županije jedne od najstarijih županija u Hrvatskoj, ima približno oko 50.000 stanovnika te je svojom kulturnom baštinom, povješću i gospodarstvom postao omiljeno turističko odredište sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Za svoje posjetioce Varaždin nudi smještaje u apartmanima, sobama, pansionima i hotelima, u kojima će miran i ugodan boravak pronaći svaki turist koji se nalazi u ovom prekrasnom gradu.

Varaždin je uvijek bio grad kojeg su voljeli njegovi stanovnici a divili mu se turisti, tako je bilo od njegovog nastanka pa sve do danas što potvrđuje to da je nagrađen sa 11 titula Zeleni cvijet kao najuređeniji grad Hrvatske. Kao kulturno, obrazovno i turističko središte ima i brojne povijesne znamenitosti, jedna od najzanimljivijih je ta da su u špilji Vindija pronađeni ostaci neandertalaca stari oko 30.000 godina te su ujedno i najsačuvaniji na svijetu. Osim naseljenosti u još prapovijesno doba, na ovim prostorima su obitavali i stari rimljani što svjedoče i  arheološki nalazi na području grada. Varaždin puno toga govori sam po sebi, za svakog posjetioca Varaždin uvijek čuva bajkovite i slikovite priče, vjerujemo da onaj koji ga samo jedno posjeti da će mu se i vraćati.

Varaždin. Smještaj u Varaždinu. Apartmani, sobe, hoteli i ostali turistički kapaciteti Varaždin i okolica.

Brza pretraga - smještaj Varaždin

Izaberite regiju:
Izaberite grad:
Broj osoba:
Udaljenost od mora (u metrima):
Od:  do:
 
Trenutno nema rezultata za odabrani kriterij pretraživanja!

Smještaj okolica Varaždin