Apartman Villa GenovevaSrima - Šibenik i okolica

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Suvremeni i moderno uređen apartman na katu obiteljske kuće u malom i mirnom mjestu Srima. Drugi red do mora, udaljen 140 m od prekrasne šljunčane plaže ( Plava zastava). Apartman ima 75 m2 ( WC i kupatilo, dvije sobe, kuhinja, blagovaona i dnevni dio) galerija s kupatilom i WC-om i polu natkrivena terasa 14 m2. Predviđeni broj osoba je 6 (sobe 4, galerija 2) Kompletno je uređen kvalitetnim namještajem i opremom ( SAT TV, Internet, LCD TV, radio, perilica posuđa i perilica rublja, fenovi za sušenje kose, mikrovalna, grijač vode, 2 klima uređaja) zadovoljiti će goste koji žele više. Zbog svoje veličine idealan za ljetovanje dviju obitelji. Srima se nalazi u neposrednoj blizini grada Vodica, poznatog ljetovališta sa svim potrebnim sadržajima za odmor i rekreaciju te dva nacionalna parka: NP Kornati i NP Krka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: akontacija 30% na račun, a ostatak u gotovini pri dolasku. Cijene su za 6 osoba. Poželjno vrijeme dolaska i odlaska je subotom - dolazak od 14 sati, odlazak do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 11 km
  • Zračna luka: 70 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 1.5 km
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Poklon dobrodošlice- uključen u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Villa Genoveva
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Wałbrzych, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Lipanj 2023
Fantastičan

Super apartman - velik, čist, lijepo namješten, sa svime što je potrebno za ugodan boravak (dobro opremljena kuhinja, dvije kupaonice, terasa, parking). Odlična plaža u neposrednoj blizini. Domaćin je cijelo vrijeme bio u kontaktu s nama, ljubazan i spreman pomoći oko bilo kakvih pitanja. Osjećali smo se kao kod kuće. Hvala vam puno.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Draga Katarzyna,

Jako mi je drago da ste bili zadovoljni našim apartmanom. I dalje ćemo se truditi da boravak u našem apartmanu učinimo što ugodnijim i da našim gostima nastavimo pružati najbolju moguću uslugu i sadržaj. Nadam se da ćemo opet imati priliku ugostiti Vas u našem apartmanu. Srdačan pozdrav cijeloj obitelji. I.Srdelic

Leszno, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2022
Polecamy Villa Genoveva !

Proveli smo gotovo dva tjedna u apartmanu Genoveva /3. - 15. srpnja 2022./ i tamo smo se osjećali kao kod kuće. Domaćin nas je osobno dočekao i predstavio apartman. Bilo je i poklona za nas: rakija, vino, voda i slatkiši. Apartman je kompletno opremljen uređajima / perilica rublja, perilica suđa, aparat za kavu, glačalo, sušilo za kosu /, ručnicima i sredstvima za čišćenje. Apartman je vrlo čist i uredan, nalazi se 3 minute od plaže bez gužve. Vrlo smo zadovoljni boravkom i iskreno preporučujemo apartman Genoveva. Hvala Ivice.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Draga Elzbieta

Još jednom Vam zahvaljujemo što ste odabrali naš apartman za Vaš odmor na Srimi. Vi i vaša obitelj bili ste vrlo dobri, mirni i pristojni gosti, gosti kakve bi svi željeli imati. I dalje ćemo se truditi da boravak u našem apartmanu učinimo što ugodnijim i ugodnijim. Nadam se da ćemo imati priliku ponovno vas vidjeti na Srimi.

Legnica, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Lipanj 2019
Super!

Udoban, dobro održavan, čist stan. Potpuno opremljen. Izvrsni i vrlo uslužni vlasnik. Vrlo blizu plaže. Od srca preporučujem. Sretni smo što smo ostali.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Ewe

Postovana Ewe, drago nam je sto ste bili veoma zadovoljni boravkom u nasem apartmanu u nasoj prelijepoj Srimi. Vjerujem da cemo imati prilike ugostiti vas jos koji puta u skoroj buducnosti.

Prikaži sve komentare
Ivica Srdelić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Da bi Vaš boravak u našem apartmanu bio što ugodniji slobodno se obratite domaćinu za sve upite i preporuke. Rado ćemo Vam pomoći kako bi Vaš boravak u Srimi učinili što sretnijim i kako bi ste što bolje iskoristili vrijeme na odmoru. Domaćini se služe hrvatskim, engleskim. . G. Srdelić je po struci dipl. oecc. , umirovljeni bankarski manager.

Oglas Apartman Villa Genoveva je pregledan 66445 puta od 24.03.2014.