Apartman KathaRovanjska - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobro dosli u mirno turisticko mjesto Rovanjska. Apartman Katha je moderno i udobno opremljen. Uzivajte u ugodnim ljetnim vecerima, u obliznjim restoranima, ili uz rostilj u vlastitom vrtu. Pruzaju Vam se mogucnosti izleta u razne Nacionalne Parkove: Starigrad Paklenica, Plitvicka jezera, Kornatski otoci, rijeka Zrmanja, Nacionalni park Krka, prekrasni Vrtovi Lunjski Maslina na otoku Pagu itd.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20% od ukupne cijene, placa se uplatom na bankovni racun. Ostatak iznosa placa se po dolasku. Rezervacija apartmana se potvrduje uplatom akontacije. Vrijeme dolaska od 15. 00 sati, vrijeme odlaska do 10. 00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 90 m
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Nacionalni park: 9 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Katha
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Mirno i opušteno ljetovanje

Ljetovali smo u Apartmanu Katha u srpnju. Dočekala nas je vrlo ljubazna domaćica gospođa Dubravka koja je na usluzi ali nenametljiva. Apartman vrlo uredan, sa svim potrebnim uređajima a u hladnjaku nas je dočekalo hladno piće (pivo, voda, sok) te domaći pekmez od smokva. Veliko lijepo uređeno dvorište s roštiljem, betonskom klupom idealno za večernje druženje i solarni tuš. Plaža je na pet minuta hoda od apartmana i ima puno mjesta u hladu. Tri kafića, dvije trgovine, dvije pekare, lokalci prodaju voće i povrće na plaži. Idealno mjesto za posjet Velebitu, Nacionalnom parku Paklenica. Izleti brodom iz Starigrada Paklenice u kanjon Zrmanje i do Novigrada.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
75248 Ölbronn, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2018
Opušteni odmor

Stan ima pogodno i mirno mjesto. Do plaže je samo nekoliko minuta. Postoje dvije male trgovine za kupovinu u blizini i 2 dobra restorana. Sobe su moderne, čiste i dobro održavane. Čak i vanjsko područje uz roštilj i lijepo sjedenje poziva vas da se zadržite. Preporučuju se izletničke destinacije u Zadar i Šibenik kao i u razne nacionalne parkove, Poznat i u Velebitskim planinama kroz filmove o Karlu May. Oduvijek smo se osjećali vrlo ugodno i definitivno ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Unterreichenbach, Njemačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Lipanj 2019
Lijep odmor u Rovanjskoj

Bili smo na Apartman Katha u Rovanjskoj 6 puta i nadam se da će to biti sedmi put 2020. godine. Samo ovo je dokaz da se ovdje možete osjećati kao kod kuće. Volimo biti ovdje i osjećamo se vrlo ugodno. Smještaj je čist i ispunjava sva očekivanja, ali u južnoj klimi provodite puno vremena u urednoj vanjštini. Različita mjesta za sjedenje i roštilj pozivaju vas da se zadržite, ali dostupan je i FS uređaj koji prikazuje i njemačke kanale. Posebno treba istaknuti prikladno mjesto imanja, samo je nekoliko koraka do kupališta, u neposrednoj blizini su i dvije male trgovine prehrambenih proizvoda, a oni koji ne žele kuhati imaju dva dobra restorana nadohvat ruke. Za istraživanja automobilom prometna povezanost je od velike prednosti, pa možete koristiti obalnu cestu koja vodi kroz Rovanjsku na sjever, koristiti ulaz na autocestu na periferiji prema Zagrebu ili Splitu ili seoski put prema Zadru, udaljenom oko 30 km, trajektnom lukom i ljepšim Vozite stari grad. Cesta u unutrašnjost je također zanimljiva jer možete doći do planine Velebit, koja teče paralelno s obalom. Tamo su posebno zanimljive lokacije za snimanje filmova Karl May snimljene 1960-ih. Nedaleko je dostupno i nekoliko nacionalnih parkova, a nakon napornog dana rado ćete se vratiti u svoj nježni dom i uživati u čaši crnog vina dok sjedite u vrtu. Ovo, usput, bez puno turista!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Dubravka Daubner Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartman Katha je pregledan 16177 puta od 16.02.2020.