Apartmani SuzyFažana - Istra

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 12 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Suzy nalaze se u Fažani u blizini Nacionalnog parka Brijuni i blizu kampa Pineta. Smješteni su u mirnom kvartu blizu borove šume. Svaki apartman ima svoj ulaz i natkrivenu terasu.Gril na drtva nalazi se u dvorištu apartmana. Od plaže su udaljeni cca 10 minuta hoda stazom kroz borovu šumicu. Apartmani su klimatizirani sa besplatnim pristupom internetu i satelitskom TV. Opremljeni su sa kuhalom za vodu aparatom za kavu mikrovalnom, frižiderom, pločom za kuhanje, perilicom posuđa, perilicom rublja, glačalom, posteljinom i ručnicima. Za svaki apartman osigurano je besplatno parkirno mjesto. Fažana je malo, mirno, primorsko mjesto sa puno zanimljivih sadržaja i uređenom šetnicom uz samo more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Plaćanje je gotovinsko u eurima ili bankovni transfer(internet bankarstvo) isti dan po dolasku. Za potvrdu rezervacije plaća se akontacija u iznosu od 30% od ukupne cijene. Dolasci su od 15-24 Odlasci su od 8-10. Na dan dolaska gosti ostavljaju depozit u visini 100€ u slučaju materijalne štete. U slučaju kraćeg boravka od navedenog u kalendaru rezervacija plaća se 30 % više od navedene cijene po noćenju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Dragi gosti, u slučaju otkazivanja rezervacije, do 30 dana prije dolaska vraćamo akontaciju u protivnom NE VRAČAMO. U slučaju nedolaska možete rezervaciju prebaciti za dr slobodni termin iste ili slijedeće godine.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 10 m
  • Zračna luka: 9 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Nacionalni park: 1.5 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu, a gostima je na raspolaganju gril. Svaki apartman ima svoju terasu i besplatan parking ispred apartmana. U apartmanu su i letci i brošure o svim događanjima i izletima u Fažani i u cijeloj Istri.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Suzy
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 12 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Maribor, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2023
Sjajno

Odličan stan. Vrlo prostrano, udobno i čisto. U njemu možete pronaći sve što vam treba. Domaćini su vrlo ljubazni i puni poštovanja. Noći su vrlo tihe. Kreveti (za naš ukus) udobni. Sigurno ćemo se vratiti u Suzy.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala Mihaela

Hvala Mihaela na lijepim riječima. Bilo bi nam drago da dođete ponovno.

krapina, Meksiko
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Svibanj 2023
Super

Lijep uredan čist apartman, dobro opremljen, ništa ne fali, kreveti i jastuci udobni, klima radi, tv i internet rade savršeno, ljubazni domaćini. Bio je to lijep odmor, pozdrav od Silvija i obitelji....

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Alkoven, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Svibanj 2023
Boravili Maj 2023

Veoma čist i lijepo uređen Apartman na mirnom mjestu s prostranom Terasom i sve što vam zatreba stoji na mjestu. O ljubaznosti i gostoprimljivosti vlasnika Apartmana da ne trošimo riječi, hvala vam gospođo Suzy na svemu i vidimo se ponovo

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Suzana Ranosović Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Moja obitelj i ja imamo tu sreću da živimo u lijepom, malom, turističkom mjestu koji se trudi zadržati tradiciju a isto tako i pružiti niz zanimljivosti tijekom cijele godine. Iz godine se u godinu sve više usavršavamo i biti će nam drago ugostiti vas i pokazati sve ljepote ovog našeg malog mjesta. Posjetite nas, sigurno ćete uživati.

Oglas Apartmani Suzy je pregledan 52616 puta od 07.06.2016.