Kuća za odmor DalmatinaUgljan Poljana - Otoci

cijena od € na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi gosti, uz akcijske cijene za mjesec lipanj, odmorite se u našoj kući za odmor koja se nalazi na samo 10 metara od mora. Tu se možete okupati ili prošetati lijepom šetnicom uz more do veće šljunčane plaže na udaljenosti od oko 30 metara od kuće. Uz kuću se nalazi i lijepo uređen park sa klupama za sjedenje i odmor. U blizini(cca 20-50 m)je i restoran, pizzerija, malo igralište za djecu i supermarket. U kući se u prizemlju nalazi kuhinja(štednjak s pećnicom, kuhalo za vodu, perilica posuđa, hladnjak) sa blagovaonicom, dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje(ležaj za dvoje) i kabelskom tv, kupaonica, te spavaća soba s krevetom 160200. Unutarnje stepenište vodi na kat, gdje se nalaze dvije spavaće sobe(jedna s krevetom 160200, a druga s dva kreveta 90200), kupaonica s perilicom za rublje i terasa sa sjedećom garniturom, odakle se pruža pogled na more, grad Zadar, te obližnje otoke. WiFi je besplatan u cijelom objektu, a parking se nalazi na javnoj površini.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje smještaja vrši se prilikom dolaska, a molimo akontaciju u iznosu od 15% ukupne cijene unaprijed ili po dogovoru. Idealno vrijeme dolaska nakon 15 h, a odjave do 10 h. , ili po dogovoru. Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše upite, te smo spremni udovoljiti svim vašim mogućim dodatnim potrebama ukoliko smo u mogućnosti. Veselimo se vašem dolasku i nadamo ugodnom boravku i odmoru u našoj kući uz more Dalmatina.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 60 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 1.8 km
  • Ljekarna: 1.8 km
  • Banka: 1.8 km
  • Pošta: 1.8 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 1.1 km
  • Zračna luka: 16 km
  • Marina: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Naše mjesto Poljana je lijepom šetnicom uz more, s mnoštvom manjih šljunčanih ili stjenovitih plaža povezano s Prekom, koje je ujedno i najveće mjesto na otoku. Tamo stižete za oko 10-15 min. šetnje, gdje vas očekuju brojni restorani, pizzerije, zabava za djecu i mlade. Često se organiziraju i koncerti uživo, te mjesne dalmatinske fešte. Tu možete uživati i u velikoj pješčanoj plaži sa sadržajem za djecu i mlade, a mogu se organizirati i izleti brodom ili unajmiti bicikle. U Preku se također nalazi ambulanta, hitna pomoć, ljekarna, poštanski ured, banka, benzinska crpka...Trajekt polazi iz trajektne luke Gaženica u Zadru, i pristaje u trajektnoj luci Preko. Isplovljava svakih 45 min. Plovidbeni red vožnje i cijene možete naći na internet stranici Jadrolinije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Dalmatina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Kolovoz 2020
Hvala za predivan odmor

Jos jednom veliko hvala za gostoprimstvo. Čast mi je bila s obitelji biti Vaš gost. Otok Ugljan nas je oduševio svojom ljepotom. Ljudi su toliko ljubazni i susretljivi. Oaza mira. Za Vas nemam riječi jer ste nadmašili sva moja očekivanja. Toliko povjerenja, ljubaznosti nisam već dugo imala priliku vidjeti. Divni ste. Samo tako nastavite. Vidimo se i sljedeće ljeto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Petra,

Hvala na lijepim riječima. Mi smo sretni da vam je bilo lijepo, da ste se ugodno osjećali i osjetili gostoprimstva mještana Poljane.Moram pohvaliti vašu urednost. Za vam čovjek nema potrebe ponovno pospremati. Bilo bi nam drago da ponovo budete naši gosti. Sve najbolje vam želim!

Bocholt, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Dalmatina, Kolovoz 2018
Mjesto koje opušta i donosi mir

Imao sam čast biti gost Maji i Mariju. Bio sam s djetetom s posebnim potrebama i partnericom. Ovo mjesto je idealno za sve uzraste, a posebno za obitelji, starije osobe kao i za osobe s posebnim potrebama. Živimo u užurbanom vremenu gdje sve manje vremena - imamo za sebe a i za druge, što naravno ruinira i uništava naše zdravlje. Poljana na otoku Ugljanu je upravo idealno mjesto gdje ćete pronaći ne samo mir ( koji nam je neophodan), nego i uživati u čistom moru, lijepom okolišu, čistom zraku, dobroćudnim i susretljivim ljudima, dobrom jelu i piću, zapravo uživati i svemu onome što nas opušta, čini sretnim i zadovoljnim i oslobađa od stresa, napetosti, briga i vraća harmoniju u naše tijelo. Nije zanemarivo da su naši domaćini dali svoj doprinos da se tu osjećamo zadovoljno, lijepo i ugodno i stoga im od srca HVALA. Stoga iskreno preporučujem da se sami uvjerite i doživite ono što nam svima nedostaje da bi nastavili lijepo i normalno živjeti. Domaćinima želim da i nadalje smognu snage da velikodušno i srdačno dočekuju i ispraćaju svoje goste. Ivan Mihalj

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s invaliditetom,
BANJA LIKA, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Dalmatina, Lipanj 2017
Hvala za predivan odmor

Boravak i odmor na ostrvu Ugljan, u mjestu Poljana kod naših dragih domaćina Maria i Sanje je bio i više od očekivanog. Apartman, odnosno kuća je na predivnoj lokaciji u neposrednoj blizini mora i parka koji je u debeloj hladovini, gdje se se može čuti samo tišina i cvrkut ptica. Predivan ambijent za jutarnju kafu ili većernju sjedeljku sa društvom. Sama kuća, odnosno apartman u potpunosti odgovara priloženim fotografijama, čista, uredna sa svim potrebnim sadržajima koji gostu ostavljaju utisak kao da je u svojoj kući. Plaže su prekrasne, čiste i uredne. more je kristalno čisto i u neposrednoj je blizini samog apartmana, što je velika prednost. U neposrednoj blizini su restoran, trgovima, tako da je u svakom momentu moguće kupiti određene potrepštine . Kuću, odnosno apartman, kao i uopšte dolazak na odmor kod naših domaćina, najiskrenije preporučujemo za porodične ljude sa manjom djecom, parovima, kao i starijim osobama, željnim pravog odmora, na plažama na kojima se osjeti miris borovine i ljekovitog dalmatinskog zraka, kao i dugim večernjim šetnjama uz samo obalu mora. Još jednom posebno želim da istaknem naše ljubazne domaćine Maria i Sanju, koji su nas dočekali ručkom, skušom na gradelama, a ispratili sa domaćim vinom, maslinovim uljem i domaćim bademom, te koristim ovu prilikom da im poželim dobro zdravlje i sreću u životu, uz poruku! Hvala i vidimo se sljedeću godinu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Dalmatina

Hvala Bojane na lijepim rijecima koje su nam poticaj i pokazatelj da nastavimo istim smjerom. Ukoliko je bilo kakvog propusta s nase strane molim Vas da nam ukazete na njih da nasu ponudu ucinimo sto boljom i pristupacnijom za nase goste. Tebi i obitelji zelim dobro zdravlje, uspjeha u zivotu i posle, i da se vidimo iduci vas odmor. Lp

Marko Orlović Oglašivač od 2016
Govori:
Engleski, Francuski,
Više o domaćinu

Lipi pozdrav dragi gosti, dođite kod nas i osjećajte se kao u svom domu. Želimo Vam dobrodošlicu, lijep, miran i ugodan odmor a potom i sretan povratak vašem domu. Našim gostima poklanjamo veliku pažnju i iskazujemo gostoprimstvo. Sami ste u kući i imate cijeli komoditet. Mi živimo u Šibeniku a na otok dolazimo samo pri vašem dolasku i da vas čast.

Oglas Kuća za odmor Dalmatina je pregledan 39173 puta od 05.12.2016.