Apartmani Vila VidaOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi nasi gosti, nasa mala vila nalazi se samo 10-ak minuta hoda do glavne plaze u Orebicu. U predgradju Orebica, mjesto Stankovic, u jedno slijepoj mirnoj ulici, punoj zelenila i mirisa mediterana. Sa sjevera se nalazi planina Sveti Ilija, a sa juga je nase divno plavo more. Nasi apartmani su novi i sa ljubavlju prema detaljima moderno toplo uredjeni. Svaki apartman ima poseban ulaz izvana tako da Vam drugi gosti nece smetati. Apartmani Limun, Maslina i Mandula imaju predivan pogled na more i korculanski zaljev. Svi apartmani imaju u kuhinji perilicu za sudje. U dvoristu je gril i garnitura za sjedenje,namjenjeno za zajednicko koristenje. Veliki supermarket je 500 metara udaljen. Tu se nalazi i bankautomat. U produzetku se nalazi kamp Nevio - 4 zvijezdice, jako ljepa plaza sa tusem. Ulaz je besplatan. 2 restorana stoje Vam tamo na raspolaganju, jedan je na samoj plazi Cijena apartmana u glavnoj sezoni je 110 Eura / nocenje plus dodatni troskovi za klimu i zavrsno ciscenje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je moguca tek nakon uplate 30 % akontacije. Ostatak se placa odmah po dolasku. Kaucija je 100 Eura. Ona sluzi samo za naplatu eventuelne stete i vraca se gostima kod odlaska. Za ciscenje svakog apartmana gosti placaju 50 Eura. Klima se placa posebno na kraju boravka, 10 Eura po danu i po potrebi. Kucni ljubimci su dobro dosli. Naknada je 10 Eura po danu. Dolazak je od 16 sati na dalje, odlazak je do 10 sati ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Dragi gosti, uvijek ste dobrodosli u nase domacinstvo, pa tako i u ovim danima epidemije corone. Molimo Vas da putujete savjesno, te da cuvate i sebe i druge. Svoju smo politiku otkazvanja prilagodili ovoj situaciji pa mozete otkazati 14 dana prije dolaska, uz 100 % povrat Vase akontacije. Otkazete li rezervaciju unutar 14 dana prije dolaska, akontaciju cemo zadrzati u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 1.4 km
  • Disco klub: 1 km
  • Nacionalni park: 28 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Domacica stanuje u kuci tako da je u svakome momentu na raspolaganju nasim gostima. Kod dolaska cekat ce Vas nasa domaca. Ako nase smokve budu rodne rado cemo ih podijeliti sa nasim gostima. Isto tako rado dijelimo nase povrce iz bio vrta. Trudit cemo s u svakome trenutku da Vam odmor u nasoj kuci bude ljep i nezaboravno ugodan. To je nase obecanje Vama. Sve dobro. Vasa domacica Visnja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vila Vida
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Głogów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2022
Ljetovanje u Orebiću

Upravo smo završili naš 9-dnevni odmor u Orebiću. Imali smo zadovoljstvo živjeti u stanu s gospođom Višnjom - stan na zadnjem katu. Mjesto opremljeno svime što vam je potrebno za život (pegla, sušilo za kosu, čajna kuhinja s perilicom posuđa, dva velika kreveta, vrlo prostran apartman). Klima uređaj omogućava preživljavanje vrućih dana i toplih noći, a vrlo zanimljivo uređena kupaonica daje dodatni ugođaj ovom stanu. Kroz prozor imamo prekrasan pogled na Jadransko more, Korčulu i Orebić, a s terase imamo prvi red za divljenje planinama. Osim toga, ako su smokve zrele, vlasnik će vam ih sigurno dostaviti na vrata. Za one koji dolaze automobilom - prednost je i hlad na parkingu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Studio MANDULA

Draga Monika, puno Vam zahvaljujem na komentaru za moj Studioapartman Mandula. Zelim vam svako dobro. Srdacan pozdrav. Visnja

Budapest, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+3, Lipanj 2021
Palača Višnja

Vrlo ljubazan domaćin, kao da nas je dočekala dobra vila. Bio je od pomoći u svemu od prve minute i cijelim je putem promatrao naše želje. S velikom obitelji idealno je okruženje i strpljiv domaćin. Mogu ga samo preporučiti svima !!! Hvala ti na svemu Višnja.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Draga obitelj Papp, hvala ti na ocjeni. Bili su i vrlo lijepi gosti koje nikada nećete zaboraviti. Želim ti sve najbolje i bila bih jako sretna ako se ponovno sretnemo. Prijateljski pozdrav svima. Višnja

Zagreb, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2019
Za svaku preporuku

Dočekao nas je apartman potpuno identičan kao sto smo vidjeli na slikama. Namještaj u apartmanu je kvalitetan i apartman je moderno uređen. Apartman je jako funkcionalan; kuhinja je opremljena svime što je potrebno od posuđa, mikrovalne pećnice, tostera, velikog hladnjaka... S terase je predivan pogled na more, a oko apartmana zelenilo i puno cvijeća. Višnja nas je ponudila s domaćim smokvama, marmeladom od smokava bez aditiva i šećera, grožđem. Kao domaćin veoma je gostoljubiva i profesionalna, Omjer cijene i kvalitete apartmana je jako dobar. Po tom pitanju smo prezadovoljni. Cijena je realna i nimalo napuhana. Apartman je na dobroj lokaciji, gdje se ne osjećate kao da ste došli u naselje gdje su apartmani jedan do drugog. S terase je lijep pogled na more, a isto tako i na brdo Sv.Iliju. Orebić je raj za ljude koji vole istraživati i rekreirati se. Višnja nam je bila na usluzi kada god je bilo potrebno, imali smo puno pitanja vezano za kuda otići i što vidjeti na Pelješcu. Jako dobro nas je uputila koje lokacije moramo svakako obići. Jedna od njih je Franjevački samostan s kojeg se pruža predivan pogled na Pelješki arhipelag i otok Korčulu. Pelješac obiluje prekrasnim plažama, mi preporučujemo mjestašce Žuljana i uvalu Vucine. Inače, od samog apartmana brzo se dođe do prve plaže koja je šljunčana i pogodna za djecu. Ako nastavite istraživati i šetati uz plažu, imat ćete jedno 3-4 km hoda, romantične stenje, a pokraj vas će se smjenjivati razne plaze, od šljunčanih, do pješčanih, do onih gdje su krupniji kameni. Najviše nam se svidjelo to što plaze uopće nisu krcate ljudima i sto smo imali komociju i svoj mir. Na mnogim mjestima parovi mogu pronaći kutak koji će biti samo za njih dvoje. Kada po ovoj šetnici dođete do samog grada, preporučimo slastičarnicu Croccantino. Sladoled je jako kvalitetan i s domaćim sastojcima, ponuda kolaca je svaki dan drugačija i jako su ukusni. Iznenadila nas je i dobra ponuda craft piva. U samom gradu imate još i dobre restorane i pizzerije. Kada ste već u Orebiću šteta je ne otići na Korčulu, vožnja je 15 kn, a traje 15 minuta. Kada smo odlazili doslovno smo imali knedlu u grlu. Ovo mjesto je prekrasno, svima koji žele da se isključe od posla, od svakodnevnih obaveza, od buke kojom su svaki dan okruženi- preporučujemo Orebić i Višnjin apartman.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Puno hvala na boravku

Draga Majo, od srca Vam zahvaljujem na divnoj ocijeni meni kao domacici a takodjer i na vrlo ljepim opisima okolice i obliznjih plaza. Hvala i na vremenu i na divnim rijecima. To mi daje snage da se svake godine ponovo trudim da budem jos bolja. Takve goste kao sto ste bili Vi radi bi imala uvijek. Bilo bi mi drago jednoga dana opet Vas pozdraviti u mojim apartmanima u Orebicu. Jos jednom hvala Vam na svemu i ostanite mi zdravi. Sve dobro i srdacni pozdravi. Visnja

Visnja Calovi Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dragi nasi gosti, puno smo truda i ljubavi ulozili u nase apartmane da bi Vi imali ugodan i nezaboravan godisnji odmor bas kod nas. Ja sam Vasa domacica, moje ime je Visnja i imam 59 godina. Docekujem Vas u cistom, toplom i moderno uredjenom prostoru. Svi nasi apartmani imaju balkone sa pogledom na more. parking u hladu i kutak za grilanje.

Oglas Apartmani Vila Vida je pregledan 40185 puta od 18.10.2017.