Apartmani Rosmarinus CroatiaKrk Njivice - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Krk Njivice i regiji Otoci!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani na mirnom predjelu Njivica, 7 minuta od mora. Apartmani Nautika i Bonaca se nalaze na prizemlju, a apartman Blue Sky i Master Suite na drugome katu kuće na brežuljku s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner. Svaki apartman ima svoje oznaceno parkirno mjesto. Najveća je posebnost kuće njezina velika travnata okućnica, na kojoj se vaša djeca mogu bezbrižno igrati, dok vi pripremate roštilj. Apartmani izuzetno prostrani, a pružiti će vam uzivanje u jedinstvenom pogledu na more. Kuhinje su potpuno opremljene svime potrebnim za kuhanje. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični pristup internetu, kao i besplatan klima- uređaj. Nautika, Bonaca i Master Suite imaju po dvije kupaonice, a Blue Sky jednu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 200 Eura. U slucaju odustajanja od boravka, akontacija se ne vraca. U cijeni je uračunato sve: boravak, parking, prijava, boravišna taksa, i sve ostale takse, klima, WiFi, čišćenje, rucnici (osim rucnika za plazu), struja, topla i hladna voda. Maksimalni broj gostiju: Blue Sky: 4 (jedna kupaonice) Bonaca: 5 (dvije kupaonice) Nautika: 6 (dvije kupaonice) Dolazak poslije 15:00 sati Polazak prije 10:00 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Nema povrata deposita osim u smrtnim slucajevima i teske bolesti uzih clanova obitelji.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 5 km
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 20 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U Njivicama je moguće baviti se mnogim sportovima i aktivnostima. Mogučnost iznamljivanja čamca ili skutera. Prekrasne pješčane plaže na nekoliko minuta hoda od našega objekta. Restorani, pizzerije, kafici i beach barovi u izobilju za svaki ukus. Dođite u Njivice, nečete požaliti. Plaze koje se nalaze u blizi nase kuce su uglavnom u sjeni velikih stabala, tako da hladovine ne nedostaje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rosmarinus Croatia
Anna i Igor Papić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Vlasnici Anna i Igor žele vam dobrodošlicu! U cijena je uključuno sve: postupak prijave i odjave, boravišna pristojba i sve ostale naknade, završno čišćenje, posteljina, ručnici (ručnici za plažu nisu ukljuceni), Wi-Fi, klima uređaj, voda topla i hladna, struja i parking. Nema dodatnih, skrivenih troskova. Ako se slažete s navedenim cijenama i uvjetima, molimo potvrdite putem e-pošte, pa ćemo vam poslati podatke za uplatu depozita. Depozit je 25% od cijene i nepovratan je, plaća se na naš bankovni račun. Nakon primitka uplate, poslati cemo Vam voucher kao potvrdu o uplati. Agencija El-Pi TOURS iz Njivica obavlja usluge usluge prijave i odlaska gostiju, vodenje knjiga gostiju, izdavanje racuna, naplate i slično. Tu je i vaš ključ za apartman, a njihovo osoblje će vas i otpratiti u apartman (ako Vam je potrebno). U slučaju pritužbe, također će se pokušati riješiti u najkraćem mogućem roku. Agencija također obavlja usluge razmjene novca. Udaljenost od plaže je oko 250 metara, a visina kuće je 40 metara nadmorske visine. Polaganom setnjom, sedam minuta. Nismo prvi red uz more, ali to smatramo prednošću. Uz plažu nalaze se barovi iz kojima se čuje glasna glazba do kasno u noć, pa spavanje je otežano. Ovo nije slučaj sa našom kućom, okolina ja vrlo tiha. Udaljenost od trgovine mješovitom robom je oko 500 metara, do pekare 100 metara. Prekrasan je pogled na more i otok Cres te Istarski poluotok. Nažalost, ne možemo primati kućne ljubimce. Besplatno parkiralište ispred objekta. Molimo Vas da segregirate smece, te ga ispravno deponirate u kante pred kucom. Takoder Vas molimo da prilikom odlaska, vratite kljuceve u agenciju i ocistite apartman za sobom.

Oglas Apartmani Rosmarinus Croatia je pregledan 90528 puta od 04.12.2015.