Apartmani TenaGornji Karin - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Tena smješteni su uz rub šetnice, prvi red do mora. Iz uređenog dvorišta izlazi se direktno na plažu, more je udaljeno 10m. Udaljenost do dućana odnosno ugostiteljskog objekta 20m. Gostima objekta je na raspolaganju prostrano dvorište, roštilj, parking. Svaki objekt ima prikladni vrtni namještaj koji osigurava odmor i uživanje u vrijeme najvećih dnevnih vrućina. Kapacitet objekta čine 2 apartmana, 1. smješten u prizemlju objekta, veličine 22 m2, pogodan za boravak do najviše 2 osobe po apartmanu, a drugim na katu pogodni su za boravak do najviše 6 osobe po apartmanu. U svakom apartmanu nalaze se komforan bračni kreveti, kuhinja, te klasični trosjed koji se lako prema potrebi pretvara u komforan dodatni ležaj. Svaki apartman je opremljen klima uređajem, WI-FI internet, TV. U svakom apartmanu nalazi se kupaonica s tuš kabinom. Crna Punta nalazi se u Karinskom zaljevu, 5 minuta od Karina, 40 km od Zadra.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cjenik boravka istaknut je uz svaki pojedini apartman. Prilikom rezervacije vrši se uplata akontacije u iznosu 30% od ukupnog dogovorenog iznosa na tekući račun vlasnice objekta te se na taj način vrši potvrda rezervacije, dok se ostatak plaća po dolasku u objekt. Istaknuta cijena u cjeniku kod svakog apartmana uvećava se za korištenje dodatnog ležaja: po osobi 15 eur dan. Za samo 1 noćenje u apartmanu cijenu boravka koja je istaknuta u cjeniku uvećati će se za 10 € u svim periodima. Nadalje, iznajmljeni apartman možete početi koristiti na dan dolaska u objekt iza 14:00 sati, dok je vrijeme odlaska iz objekta najkasnije do 10:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 90 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Smještaj uključuje: posteljinu, ručnike, besplatni Wi-fi, takse, ležaljke, korištenje roštilja, klima, parking u sklopu objekta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tena
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Prijedor, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2023
Prelijep odmor!

Smještaj je odličan. Sve je kao na fotografijama. Jako čisto i uredno. Gazdarica nenametljiva i uvijek spremna za pomoći. Dobili smo dodatni set posteljine nakon što smo je zaprljali. Plaža je predivna u hladovini. Pogodno za odmor s jako malom djecom. Kuhinja je opremljena s posuđem. Apartman zaista nema manu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2023
Ljeto 2023

Iako nisam prvi puta ovdje, uvijek se iznenadim nečim novim. Vlasnici osim vrhunske čistoće u apartman unesu i dašak svježine. Dali je to nova tapeta, prekrivač,ili kompletna obnova samog prostora ...nevažno, doživljaj je uvijek Woow! Ove godine nas je dočekalo voće i kolačići na stoliću u sobi. Vrlo ugodno za nepce i okrepu poslije putovanja . Plaža je tik do kuće, restoran i trgovina također. Jelena, Mio kao i njihova divna kćer Tena su posebni, ugodni i ne nametljivi. A opet su vam na raspolaganju, za bilo koje pitanje, razgovor. Apartmani su opremljeni sa svime što vam treba da bezbrižno ljetujete. Ponosite dobru volju, ručnik za plažu, knjigu i uživajte. Ružica Gavranović

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Krapina, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2022
Ljetovanje 2022.

Boravili smo u studio apartmanu, jako lijepo uređen, imali smo sve što nam je trebalo. Romantičan ugođaj navečer uz rasvjetu u dvorištu. S dvorišta u more i kupanje bez granica....Domaćini su vrlo dragi. Bio je to lijep i miran godišnji odmor!!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Jelena Pohižek Lacić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi naši, dobro došli u Crnu Puntu! Slobodno me kontaktirajte za bilo koju informaciju!

Oglas Apartmani Tena je pregledan 72468 puta od 27.06.2016.