Apartmani Villa KnezDrvenik Mali - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Drvenik Mali (Ploča) je otok na kojem je vrijeme stalo. Otok je pitom, obala pristupačna tako da se može kupati oko cijelog otoka. Poželjan je za one koji čeznu za netaknutom prirodom, čistim morem, lijepim plažama, prekasnim podmorjem i opuštanjem daleko od civilizacije. Pravo mjesto je za moderne Robinzone. Drvenik Mali je srednjedalmatinski otok koji pripada gradu Trogiru od kojeg je udaljen 10 NM. Povezan je trajektnom linijom tri puta dnevno. Plovidba traje 50 min. Zbog specifične mikroklime od proljeća do jeseni rijetko pada kiša. Vegetaciju čine masline, rogači, mirisno i ljekovito mediteransko bilje. Na otoku se proizvodi i prodaje ekstra djevičansko maslinovo ulje. Nema asfaltiranih cesta. Trgovina je skromno opskrbljena sa osnovnim artiklima i preporuča se nabavka hrane u Trogiru. Diskoklubova nema. Sve je u blizini, otok je idealan za šetnje. Apartmani se nalaze u starom selu Petomavar i do kojih se može doći automobilom, te svaki apartman ima osiguran parking.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se vrši plaćanjem akontacije od 20% ukupne cijene smještaja, ostatak po dolasku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 7 km
  • Pošta: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice. Ronjenje i podvodni ribolov. Mogućnost najma automobila ( terenca ).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Knez
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 11 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Garešnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2021
I zato ti, more, hvala!

Otkrili smo savršeno mjesto za odmor i ako tražite mir i opuštanje na pravoj ste adresi. Vila Knez je smještena na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more u blizini prekrasnih plaža. Apartman je prostran, udoban, lijepo uređen, uredan i besprijekorno čist, odlično namješten sa svim potrebnim kućanskim aparatima što čini boravak još boljim i udobnijim, prekrasna terasa (pogled na more predivan a zalasci sunca i zvjezdano nebo posebni), odlična pristupačnost i osiguran parking, vrt i okućnica uređena s puno pažnje i ljubavi. Domaćini vrlo ljubazni, ugodni, nenametljivi i na usluzi za cijelo vrijeme našeg boravka. Nezaboravna druženja uz roštilj i osvježavajuća hladna pića u neprocjenjivom hladu rogača. Otok Drvenik Mali je poseban, netaknuta prirodna ljepota savršena za šetnje uz šum mora i cvrčke, miris borova, stoljetne masline i rogače, smokve, šipak, bademi... Oaza mira, sunce i kristalno čisto more. Za nas je to bio, nakon mnogo godina, veliki odmor! Naša djevojčica je presretna, stekla je nova prijateljstva i uživala u igri na najsigurnijem otoku bez gužve i auta. Bilo je pravo zadovoljstvo boraviti u vili Knez, preporučujem svima, savršeno. Ponovit ćemo! Obitelj Knežević još jednom HVALA!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Ennepetal , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2020
Divno!

Divno smo se proveli na Drveniku Mali i super simpatični domaćini. Hvala Mihaelu i Vesni na zabavnim večerima koje smo uspjeli provesti s vama. Vaša kuća nudi sve što vam je potrebno za opuštanje. Pogled tijekom dana i noći s terase je neopisiv. Voljeli bismo se vratiti. Brigitte i Ulf

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Villa Knez, Kolovoz 2017
Ovo vam moramo reći

Ugodan, uredan, mediteranski ambijent sa svim potrebnim sadržajima da sve što zamislite na svome ljetovanju možete i ostvariti. Tu su ljubazni, srdačni i nenametljivi domaćini koji će u tome i pomoći. Uvijek su tu za sve što treba, a opet su nevidljivi. Okoliš i plaže su kao komad raja na zemlji, za nas su pravo otkriće. Boravak u vili Knez jedan je doživljaj koje se mora ponoviti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Danijel Knežević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Villa Knez je pregledan 75759 puta od 19.04.2015.