The Poolside RestPlaški - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 240 na noć
Opis objekta

The Poolside Rest je savršena za odmor ili druženja, dovoljno udaljena od bilo kakvog znatiželjnog pogleda. Kuća u prizemlju ima kuhinju i dnevni boravak, koji predstavljaju savršenu fuziju tradicije i modernog dizajna. Isti ambijent se nastavlja i na prvom katu gdje su dvije prozračne spavaće sobe pune prirodnog svjetla i sunčevih zraka koje će vas buditi jutrom. Svaka soba ima udobni bračni krevet, te se na katu nalazi i jedna moderna kupaonica s tušem. Pravo oduševljenje vas čeka na drugom katu koji je čitav jedna zajednička soba u kojoj su dva bračna kreveta i dva kreveta za jednu osobu – izveden je u stilu potkrovlja s kosim stropovima i vidljivim drvenim gredama koje iskaču s bijele površine, te drvenim okvirima pored kreveta – prava mala oaza koja liči na kućicu na drvetu s pet zvjezdica! Na ovom katu je također zasebna kupaonica s tušem koja osigurava komfor i izbjegavanje gužvi oko jutarnjeg spremanja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% 5 parkirnih mjesta je osigurano pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka. Check-in: 16:00 Check-out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Pravi dragulj ove kuće se uopće ne nalazi u njoj, već pored iste, a radi se o velikom bazenu i naravno, popratnom sadržaju – ležaljkama i suncobranima, ali i roštilju i velikom stolu za objedovanje vani. Sunce, roštilj, pivo, kupanje…već možete zamisliti? Ne čekajte ni trenutka više, posjetite kuću za odmor The Poolside Rest i zabavite se kao nikad prije!
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas The Poolside Rest je pregledan 13829 puta od 25.02.2019.