Fishing ParadiseLičko Lešće - Kvarner i gorje

cijena od € 20 na noć
Opis objekta

Ova šarmantna kuća se smjestila u malom selu u blizini rijeke Gacke. Kuća ima veliko dvorište, uz nju imate sjenicu za odmaranje ili objedovanje, roštilj te u ljetnim mjesecima montažni bazen. Sama kuća se sastoji od kuhinje i blagovaonice u prizemlju, a na katu su dvije sobe – u jednoj je bračni krevet, dok su drugoj dva kreveta za jednu osobu. Kuća za odmor Gacka se nalazi odmah uz obiteljsku kuću vlasnika smještaja tako da su vam ljubazni domaćini uvijek na raspolaganju i od pomoći.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Djeca do 1, 99 godina besplatna, djeca do 6, 99 godina 50% popusta, djeca do 11, 99 godina 30% popusta. Check-in: 14:00 Check-out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Okolica kuće obiluje aktivnostima, a područje je posebice poznato po “mušičarenju” na rijeci Gackoj i svjetski poznatoj pastrvi. Ukoliko želite planinariti, planinarske staze se nalaze nedaleko kuće, a možete i istraživati Gacku na biciklu što je pak najbolji način za otkrivanje ovog bisera Like, dok zimi možete uživati u čaroliji zimskih radosti na obližnjem brdašcu sa vašim klincima ili društvom.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,