Apartmani Santo Zverinac Zverinac - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Neka vaš dom na neko vrijeme bude otok Zverinac -mjesto za opuštanja i uživanja u tradicionalnim jelima. 3 apartmana smještena su na 2. katu privatne kuće, u sklopu koje se nalazi obiteljski restoran s 25 godišnjom tradicijom u pripremanju autohtonih jela. Restoran svakodnevno nudi svježu ribu i meso Pobornici aktivnijeg odmora zadovoljstvo će pronaći u istraživanju otoka po obilježenim pješačkim stazama, penjanju na brdo Klis, plivanju u bistrom moru ili posjeti atraktivnih lokacija koje se nalaze u blizini.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Možete nas posjetiti putujući iz Zadra katamaranom i/ili trajektom – automobil možete parkirati kod nas, iako vam auto na Zverincu ne treba jer je otok namijenjen pješacima. Više o brodskim linijama i cijeni karte možete pronaći na www. jadrolinija. hr Gosti plaćaju direktno vlasniku, akontacija iznosi 20% ukupne cijene smještaja. Vrijeme dolaska i odlaska ovisi o brodskim linijama.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 10 m
  • Marina: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nudimo najam broda. Atraktivne lokacije u blizini koja možete posjetiti u jednom danu i vratiti se u svoj dom na Zverincu: Dugi otok udaljen je 5 minuta vožnje s brodom. Grad Zadar proglašen je najboljom europskom destinacijom 2016. i udaljen je sat vremena vožnje katamaranom. Molat, Ist- otoci su u neposrednoj blizini Zverinca i udaljeni su sat vremena vožnje trajektom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Santo Zverinac
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Moskva, Ruska Federacija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Santo Zverinac , Kolovoz 2016
Savršen odmor

Provela sam sa suprugom i djecom fantastičnih tjedan dana na Zverincu. Tražili smo mjesto udaljeno od ljetne vreve i prepunih plaža, da budemo što bliže prirodi. Uživali smo u svakom trenutku! Apartman je savršeno čist, udoban, s divnim pogledom na more. Često smo jeli u restoranu koji pripada vlasnicima apartmana, kvaliteta i svježina te ribe je neopisiva! Preporučujem od sveg srca! Vanessa, Maja, hvala vam!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Basel, Švicarska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Santo Zverinac , Kolovoz 2016
Mjesto za uživanje u trenutku

To je lijepo mjesto, vrlo različit od gužve Zadra. Možete jednostavno pronaći miran obalu gdje se uživati ​​u trenutku. Nažalost, nema pijeska, nego se voda i priroda ga nadoknaditi u potpunosti. Vlasnici (Ante, Vanessa, Maja i njezin suprug) su dragi ljudi, spremni pomoći u bilo kojem pitanju (npr dajući vam brod, malo kruha ili s drugim savjetima). Samo mjesto je čist, udoban i sa svim stvarima koje u može zatrebati za odmor. U trgovini u blizini možete pronaći sve osnove za kuhanje, osim širokim izborom susret. Proces kupnje Sam je iskustvo zahvaljujući karizmatičnim jake žene. Grubo izvana, mekani unutra. P.S. Vlasnici također imaju restoran koji je vrlo dobar omjer kvalitete / cijene, 2 min od apartmana. No, rezervirati stol jedan dan unaprijed.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Santo Zverinac , Lipanj 2015
šteta da nema više ovakve ponude

Apartman na samom moru. Lijepo uređen. Izrazito uredno i čisto. Ljubazni domaćini. Omjer cijene i usluge izuzetno povoljan u korist gosta. Mi ćemo se sigurno vratiti ponovo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Vanessa Škifić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Bok, ja sam Vanessa. Posljednjih nekoliko godina šogorica i ja pružamo uslugu smještaja u apartmanima Santo. Želimo našim gostima omogućiti djelić raja koji mi mještani uživamo cijelu godinu, predah od svakodnevnih obaveza, uz vrhunske riblje specijalitete.

Oglas Apartmani Santo Zverinac je pregledan 46086 puta od 06.02.2015.