Apartmani Tina Žuljana - Dubrovnik i okolica

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno i moderno opremljeni apartmani u mjestu Žuljana na poluotoku Pelješcu, nalaze se u prvom redu do mora na mjesnoj rivi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 10% od ukupne cijene, a ostatak prilikom dolaska u apartman. Idealno vrijeme dolaska je u 14:00h, a odlaska u 10:00h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 10 m
  • Pošta: 60 m
  • Sportske aktivnosti: 60 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma barke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sveti Martin pod Okićem, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+2, Lipanj 2023
Odmor za dušu i tijelo

Od srca preporučujem apartmane Tina jer su nam pružili odmor kakav do sada nismo imali. Kuća je doslovce na samoj plaži, bili smo smješteni u prizemlju, a nama s dvoje djece se to pokazalo idealnim jer nema brige oko pakiranja stvari, odlaska na plažu, djeca se odu kupati kad god požele a mi ih gledamo s terase dok kuhamo ručak ili pijemo kavu Apartman je velik, prostran i opremljen svim potrebnim priborom a veliki plus dajem tome što ima i mašinu za suđe. U blizini postoji još nekoliko prekrasnih plaža koje su udaljene par minuta pješice. Mjesto je mirno i ima sve potrebne sadržaje za savršen odmor.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Vinkovci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Da smo tražili ne bi bolje našli!

Za mjesto Žuljana sam čuo od mog rođaka iz Splita koji mi je rekao da su tamo najbolje plaže. Nakon što smo u mjesto Slanom prevareni što se tiče smještaja koji smo rezervirali preko Booking.com-a bili smo iscrpljeni i to nam je ubilo volju za odmorom, morali smo hitno naći drugi smještaj, a ništa nas nije vezalo za Slano. Kako smo mislili napraviti nekoliko izleta u okolici južnog primorja (Dubrovnik, Korčula...) odlučio sam prvi put otići na stranicu Apartmanija.hr i ukucati mjesto Žuljana. Naišao sam na Apartmane Tina i vidio slike apartmana i sasvim povoljnu cijenu. Nazvao sam gospodina Davora i pitao za slobodnost apartmana. Povoljniji apartmani su bili zauzeti, ali gle sudbine baš je netko otkazao jedan malo veći apartman i baš u onom periodu koji koji nama odgovara. Pristali smo jer nismo više imali snage tražiti ništa drugo. Telefonski smo se dogovorili s gospodinom Davorom da nas sačeka i da dolazimo ujutro čim budemo mogli. U strahu da ponovno ne doživimo neugodno iznenađenje htjeli smo što prije doći u Žuljanu. Gospodin Davor je održao riječ i pokazao nam apartman koji nas je oduševio kao i pogled sa terase koji se može naći jedino u filmovima. Upoznajući Žuljanu i njene plaže shvatili smo da nakon što se umorimo obilazeći svijet barem jednom ćemo se vratiti u Žuljanu i odmoriti dušu. Mojoj Ani i meni je ovo bilo prvo zajedničko ljetovanje i igrom sudbine našli smo mjesto na kojem ćemo se nadam se još puno puta vraćati i uživati. Hvala gospodinu Davoru i njegovoj obitelji na prekrasnom domaćinstvu i usluzi.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Davor Lopin Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Tina je pregledan 49158 puta od 26.11.2019.