Apartman Old SchoolZlarin - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartman u samom centru Zlarina gdje će vam na dohvat ruke biti svi sadržaji koje vam ovaj otok pruža. Nalazi se na prvom katu stoljetne zgrade koja je nekoć bila škola. Zgrada je sveobuhvatno obnovljena kako bi gostima pružila ugodan boravak. Prilikom obnove zadržan je dio retro namještaja čime se priziva izvorni mediteranski ugođaj. Apartman se sastoji od dvije dvokrevetne sobe, prostranog dnevnog boravka i blagovaonice, dobro opremljene kuhinje sa šankom te kupaonice. Sa stražnje strane zgrade se nalazi terasa s dijelom u hladu koja je idealna za provođenje poslijepodnevnog vremena. Dobro došli u staru školu!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje: 30% avansa u roku od 7 dana od potvrde rezervacije 70% balansa na bazi predračuna ili gotovinom po dolasku. Popusti: 10% na svaki dodatni tjedan boravka u apartmanu Smještaj. se ne naplaćuje djeci mlađoj od 2 godine. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Iznajmljivač ne podliježe plaćanju PDV-a prema odredbama Članka 22. Zakona o PDV-u.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 70 m
  • Pošta: 50 m
  • Sportske aktivnosti: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
PIće dobrodošlice je ukljućeno u cijenu. Vrijeme dolaska i odlaska gosta je ovisno o brodu tako da ćemo se dogovarati o vremenu ulaska i/ili izlaska iz apartmana. Na otoku je moguće unajmiti bicikl, kanu i barku. Hranu možete kupiti u dobro opremljenoj trgovini, ribu na ribarnici, svježe povrće na tržnici. "banku". Na otoku se nalazi više restorana i zalogajnica te nekoliko kafića.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Old School
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Uroš Brkić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Mislim da ćete uživati u mome apartmanu na Zlarinu. Želim vam dobrodošlicu. Uroš

Oglas Apartman Old School je pregledan 356 puta od 04.05.2024.