Kuća za odmor MarieŽirje - Otoci

cijena od € 80 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor Marie nalazi se u uvali Tratinska. Kuća se sastoji od 2 spavaće sobe, kupaone, velikog dnevnog boravka i kuhinje te velike terase (40 m2). Ima jedan bračni krevet i 2 kreveta za jednu osobu, te trosjed koji akomodira 2 osobe. Stvari možete posložiti u ormare ili noćne ormariće. Kuhinja je opremljena sa svim što vam treba da napravite izvrstan ručak, doručak ili užinu, a u dnevnom boravku nalazi se veliki TV za večernju zabavu (ako se ne odlučite prošetati po uvali). Kuća se nalazi u prvom redu do mora, šetnja do plaže traje svega par minuta. Apartman ima okućnicu uz more, cca 800m2. Tu se nalazi roštilj/peka te stablo smokve koje daje plodove kroz cijeli srpanj i kolovoz. Pokraj kuće nalaze se 2 restorana, jedan udaljen 100, a drugi 200m. U kasno popodne možete se zaputiti na vrh uvale gdje se nalazi vidikovac s kojeg se pruža pogled na NP Kornate, ili istražiti susjednu Mikavicu ili pak otići do sela starom cestom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme ulaska u kuću je od 14:00 sati, a kuća se treba napustiti do 10:00 sati (mogućnost dogovora). Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju, prema predračunu, u iznosu od 200 EUR. Stojimo Vam na raspolaganju 0-24 h. Boravišna pristojba uključena je u cijenu. Želimo Vam ugodan boravak u našoj kući za odmor!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje 7 dana unaprijed, povrat akontacije u punom iznosu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice. Biciklističke staze. U luci (5km od vikendice) nalazi se trgovina koja ima sve osim mesa. U centru (3km od vikendice) nalaze se pošta i ambulanta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Marie
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dragan Lončar Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Obiteljski čovjek, obožavatelj sunca i mora. Cijeli život živim u Šibeniku. Govorim engleski.

Oglas Kuća za odmor Marie je pregledan 8952 puta od 19.04.2022.