Apartmani Gala Zaostrog - Split i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

!!! POPUST NA 10+ NOĆENJA!! Nudimo kompletno i moderno opremljene apartmane u renoviranoj kući sa velikom okućnicom. Smještaj je idealan za obiteljski odmor te se nalazi u mirnom dijelu sela okružena predivnom prirodom i samo 5 min hoda udaljena od plaža i mora. Na istoj udaljenosti nalaze se svi sadržaju potrebni za kvalitetan odmor. Restorani,kafići,prodavaonice i sportski sadržaji su u neposrednoj blizini smještaja. Kuću krasi prostrana okućnica puna autohtonog mediteranskog raslinja te pruža intimu ali i sigurnost za vas i vašu obitelj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje smještaja će se izvršavati po dolasku u obliku gotovine. Iznos akontacije je 20% od ukupne cijene boravka. Akontacije će se uplaćivati na račun vlasnika prije dolaska u smještaj. Idealno vrijeme dolaska je kroz jutro dok odlaska kroz večernje ili popodnevne sate.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije bit će izvršen ukoliko se otkazivanje rezervacije izvrši na vrijeme. Vrijeme otkazivanja rezervacije je 15 dana prije dolaska. Preporučamo aktivnu komunikaciju preko e-mail adrese i ostalih platformi radi kvalitetnijeg pružanja usluge.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 27 km
  • Pošta: 90 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 30 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 90 km
  • Sportske aktivnosti: 50 m
  • Disco klub: 30 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Bazen oko kojeg je prostor za sunčanje i rekreaciju i dječije igralište. U cijenu osim našeg gostoprimstva i srdačnosti uključeni su autohtoni dalmatinski proizvodi u vidu jela i pića kao znak dobrodošlice. Besplatno nudimo pomoć pri informiranju i organizaciji aktivnosti vezanih uz vaš odmor. Na raspolaganju smo od 0-24h za bilo kakve upite i potražnju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Gala
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ansbach, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Savršeni praznici

Prekrasan, moderno namješten apartman s visokokvalitetnom kuhinjom, spavaćom sobom s novim modernim namještajem i udobnim krevetom te lijepom, elegantnom kupaonicom. Vrlo lijep, ljubazan domaćin, uvijek na pomoći, daje puno savjeta i informacija, vrlo gostoljubiv. Bazen se ne vidi s ulice, potpuno nov, trajno održavan. Male udaljenosti do mora, restorana i shoppinga. Vlastiti parking na posjedu. Hvala vam na prekrasnom i opuštajućem odmoru.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Sve 5

Vrhunski smještaj, sve čisto i novo. Veoma gostoljubive gazde i za svaku pohvalu. Odlična lokacija apartmana, mirno i odlično mjesto za odmor s porodicom. Također apartmani imaju odličnu zanimaciju za djecu kao sto su bazen i trampolina. Svaka preporuka za odmor u apartmanima Gala!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Dęblin , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Toplo preporučam!!!

Od srca preporučam GALA apartmane, čiste sobe, moderno uređene, dobro opremljena kuhinja, odličan dodatak je bazen, trampolin za djecu, zatvoreni objekt. Dobar i brz kontakt sa vlasnikom, blizina plaže, trgovine, pekare, tržnice Zaostrog je tiho, mirno mjesto idealno za odmor sa djecom.

Preporučujem za : Aktivni odmor,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Mario Grbić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Only love!!

Oglas Apartmani Gala je pregledan 15724 puta od 22.07.2022.