Apartmani GalešićZablaće - Šibenik i okolica

cijena od € 85 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zablaće i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Novouređeni apartman u mirnom naselju Zablaće nadomak Šibenika. Objekt se nalazi 300 metara od mora i centra. U centru se nalaze restorani, kafići i dućan. Pekara je udaljena 1 minutu hoda. Autobusna stanica peko puta apartmana, lokalni autobus vozi svakih sat vremena u centar Šibenika. U okrugu od 20 kilometara nalaze se brojne zanimljivosti kao što su: NP Krka, Jezgra starog grada, tvrđave, šetnice, biciklističke staze i turističko naselje Solaris. Apartman (1) se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagavaonicom, kupaonice i spavaće sobe. U dnevnom boravku nalazi se pomoćni ležaj za dvije osobe (160x200). Vani je dostupno prekrasno uređeno dvorište za sjedenje pod prirodnim hladom vinove loze i mogućnosti roštiljanja. Apartman (2) sadrži sve što i apartman (1).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cijene, ostatak po dolasku. Vrijeme dolaska(check in) od 15:00 h nadalje a odlaska (check out) do 09:00 h. Boravišna pristojba je ukljucena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Restoran: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Galešić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Koprivnica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Svibanj 2022
Odličan

Oba apartmana odlično opremljena, besprijekorno čista. Ugodna okolina i lijepo dvorište. U ljeti obilje grožđa kojim se možete poslužiti. Domaćini odlični, ljubazni uvijek na usluzi. Za svaku preporuku ..

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Prezadovoljni!

Otkud početi?! Od butelje vina, hladne mineralne vode, kockice leda za doček pa do mikrovalne, kuhala za vodu, indukcijske peći, posude s kavom i šećerom, deterdženta za suđe, sve vrsta posuđa, klime, vešmašine, ručnika, kutije prve pomoći, pegle i daske za peglanje, predivnog dvorišta u debelom hladu, plaža na 5 min pješice, čistoća na top nivou itd..itd..dalo bi se nabrajati još..domaćini ljubazni, uvijek dostupni a opet nenametljivi..u svakom slučaju preporučujem od srca jer nama je bilo prekrasno

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
ZAGREB, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2021
Jednostavno super!

Apartman ima sve od uređaja, suđa, sapuna, praška za suđe, ručnika, klime...što treba imati i više od toga (vešmašina), veličina je taman, terasica pod lozom je super za sjediti i guštati navečer. Sve je novo i vrhunski čisto. Domaćini otvoreni i veseli, uvijek tu ako ih trebaš, ali s druge strane neprimjetni i ne narušavaju privatnost gosta. Dočekali su nas hladni napitci u frižideru. Plaže su na 5 il 10 minuta šetnje. Super mjesto za laganiji odmor te za svaku preporuku!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Prikaži sve komentare
Goran Galešić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Galešić je pregledan 48410 puta od 02.07.2017.