Apartmani Happy PineappleVir - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novo moderno uređeni apartmani na otoku Viru opremljeni su sa svime što Vam je potrebno za ugodan i opušten odmor. Apartmani se nalaze na katu obiteljske kuće i svaki ima zasebnu veliku terasu kao i potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu i spavaću sobu i pripadajuće parking mjesto koje je 0-24 h pod video nadzorom radi sigurnosti Vašeg automobila. Apartmani se nalaze u mirnom dijelu otoka bez ikakve noćne buke i pogodno za dječju igru jer mnoge plaže imaju pješčano dno i u velikom dijelu su vrlo plitke te su zbog toga idealan izbor za roditelje sa djecom. U blizini se nalaze razne plaže, šetnice kao i svi ostali sadržaji poput trgovina, pekarni, kafića, restorana, ljekarni, ambulante, crkve, pošte i autobusnog kolodvora. Svi sadržaji se nalaze na pješačkoj udaljenosti i tijekom boravka nije potrebno koristiti automobil. Svi apartmani imaju wi-fi, klimu, ip tv i perilicu rublja koji su uključeni u cijenu. Za sve ostale informacije i pitanja slobodno nam se obratite.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je moguće gotovinom kao i uplatom na bankovni račun. Akontacija se obračunava po dogovoru. Za boravak 1 ili 2 dana cijena se uvećava 30% redovne cijene. Turistička taksa uključena je u cijenu. Korištenje klima uređaja uključeno je u cijenu. Dodatne naplate: 1. Dijete bez ležaja 5 eura po danu. 2. Dječji krevetić 6 eura po danu. Vrijeme dolaska: nakon 14h Vrijeme odlaska: do 10h Svakako pogledajte našu web stranicu gdje se nalaze sve detaljne informacije o boravku kod nas.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vrši po dogovoru.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Marina: 300 m
  • Disco klub: 500 m
  • Casino: 1.8 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Imamo mogućnost degustacije kao i kupnje domaćih likera, marmelada, meda. Moguća je vožnja gliserom, jet skijem kao i vožnja na tubi. Pružamo prijevoz na obližnje nacionalne parkove kao i prijevoz sa i na zračnu luku Zemunik. Uvijek ćemo vam rado preporučiti i sugerirati ostale sadržaje i ponude koji bi Vas mogli zanimati i uljepšati provod na otoku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Happy Pineapple
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Žiar nad Hronom , Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Prelijepo mjesto za odmor

Hvala vam na odmoru u apartmanu Happy Pineapple. Vrlo lijepo okruženje i mir s prekrasnim pogledom. Ljubazni domaćini i susretljivi. Možemo samo preporučiti. Želimo puno zadovoljnih gostiju Rado bismo se ponovno vratili.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Marija Jurina Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Francuski, Slovenski,
Više o domaćinu

Želimo Vam toplu dobrodošlicu sa željom da kod nas pronađete sve što Vam treba da vaš boravak bude maksimalno ugodan i opušten. Na sva pitanja, nedoumice ili mišljenja uvijek ću Vam rado ogovoriti u najkraćem mogućem roku. Marija

Oglas Apartmani Happy Pineapple je pregledan 33453 puta od 09.05.2020.