Apartmani BarbaraVir - Otoci

cijena od € 45 na noć
Opis objekta

Iznajmljujemo tri jednaka veća apartmana za 4 osobe, i jedan manji apartman za dvije osobe. Jedan veći nalazi se u prizemlju lijevo, a dva na katu. Manji se nalazi u prizemlju desno. Veći apartmani imaju dvije spavaće sobe i dnevni boravak, a manji jednu spavaću sobu i dnevni boravak. Svaki apartman ima odvojeni ulaz i terasu od 12 metara kvadratnih. U apartmanima se dobije sva posteljina i posuđe za kuhanje i serviranje hrane. Mole se gosti da donesu svoja sredstva za pranje i brisanje posuđa kao i ručnike za kupaonu i sve za osobnu higijenu. Najbliža plaža (Žitna uvala) udaljena je 100 metara. Uz plažu je duga šetnica i biciklistička staza. Na plaži je nekoliko restorana sa brzom hranom, sladoled, pekarnica. U krugu od 150-250 metara ima voćarna, nekoliko prehrambenih trgovina, te trgovine s opremom za plažu. Naša ulica nije prometna. Koriste ju samo njeni stanari i gosti. Asfaltirana, ima rasvjetu. Gosti imaju mogućnost korištenja klime, i ona se dodatno naplaćuje ako se koristi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kada se sve dogovorimo bilo usmeno ili pismeno i Vi mi potvrdite da želite rezervirati ja Vam pišem da Vam je rezervirani apartman od datuma dolaska do datuma odlaska. Šaljem Vam i podatke za uplatu akontacije. Ona se plaća u toku 5 radnih dana i to 20 % od ukupne cijene. Kada vidim Vašu uplatu na računu, ja Vas obavještavam da sam primila uplatu i da Vas apartman čeka. Ako u tom periodu ne primim akontaciju smatram da ste odustali od rezervacije. Ostatak plaćate prilikom dolaska u apartman. U apartman se dolazi u 12 sati, a odlazi u jutro do 9 sati. Voda u apartmanu koristi se za sve samo ne za piće. U njoj možete kuhati, prati zube, voće, povrće ... samo ne piti ako nije prokuhana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
 • More: 100 m
 • Plaža: 100 m
 • Centar: 1.5 km
 • Trgovina: 200 m
 • Restoran: 200 m
 • Doktor: 1.5 km
 • Ljekarna: 1.5 km
 • Pošta: 1.5 km
 • Benzinska crpka: 3 km
 • Autobusni kolodvor: 1.5 km
 • Zračna luka: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Gosti imaju na raspolaganju veliko ograđeno dvorište. Iza kuće imamo vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom. Svatko se može tuširati kada poželi. Pokraj kuće na dovoljnoj udaljenosti od apartmana nalazi se roštilj. On je također na raspolaganju svim gostima. Ima i dovoljno mjesta za dječju igru. I što je najvažnije svoj auto parkirate u ograđenom dvorištu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Barbara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Barbara Florjan
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti! Mi smo obitelj koja se više godina bavi iznajmljivanjem apartmana. Svake godine imamo pola stalnih gostiju koji godinama ljetuju kod nas, i oni su nam najbolja reklama. Međutim i novi gosti su nam poželjni i uvijek dobrodošli. Želimo Vam ugodan boravak i odmor u našim apartmanima i nezaboravne doživljaje na prekrasnom otoku Viru.

Oglas Apartmani Barbara je pregledan 1096 puta od 20.01.2023.