Apartmani BarbaraVir - Otoci

cijena od € 45 na noć
Opis objekta

Iznajmljujemo tri jednaka veća klimatizirana apartmana za 4 osobe, i jedan manji apartman za dvije osobe. Jedan veći nalazi se u prizemlju lijevo, a dva na katu. Manji se nalazi u prizemlju desno. Veći apartmani imaju dvije spavaće sobe i dnevni boravak, a manji jednu spavaću sobu i dnevni boravak. Svaki apartman ima odvojeni ulaz i terasu od 12 metara kvadratnih. U apartmanima se dobije sva posteljina i posuđe za kuhanje i serviranje hrane i pića. Mole se gosti da donesu svoja sredstva za pranje i brisanje posuđa kao i ručnike za kupaonu i sve za osobnu higijenu. Najbliža plaža (Žitna uvala) udaljena je 100 m. Vani na plaži je šljunak, a u vodi pijesak. Prikladna je za djecu. Uz plažu je duga šetnica i biciklistička staza. Na plaži je nekoliko restorana, sladoled, pekarnica. U krugu od 150-250 metara ima voćarna, nekoliko prehrambenih trgovina, te trgovine s opremom za plažu. Naša ulica nije prometna. Koriste ju samo njeni stanari i gosti. Asfaltirana je i ima javnu rasvjetu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kada dogovorimo rezervaciju šaljem Vam podatke za uplatu akontacije. Ona se plaća na račun u toku 3 radna dana i to 20 % od ukupne cijene rezervacije. Kada vidim Vašu uplatu na računu, ja Vas obavještavam da sam primila akontaciju. Ostatak možete platiti na račun nekoliko dana prije dolaska ili u gotovini prilikom dolaska u apartman. Idealno vrijeme dolaska je 13 sati, a izlaza u jutro do 9 sati. Vodu u apartmanu koristimo za sve samo ne za piti. U njoj kuhamo, peremo zube, voće, povrće, tuširamo se. Ne pijemo ju ako nije prokuhana. Tako je u većini apartmana na otoku Viru. U svim trgovinama ima dovoljno vode u pakiranju od 1,5 litara i od 7 litara.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Gosti imaju na raspolaganju veliko ograđeno dvorište. Iza kuće imamo vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom. Svatko se može tuširati kada poželi. Pokraj kuće na dovoljnoj udaljenosti od apartmana nalazi se roštilj. On je također na raspolaganju svim gostima. Ima i dovoljno mjesta za dječju igru. I što je najvažnije svoj auto parkirate u ograđenom dvorištu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Barbara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Barbara Florjan
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti! Mi smo obitelj koja se puno godina bavi iznajmljivanjem apartmana. Svake godine imamo više od polovice stalnih gostiju koji se godinama vraćaju kod nas na ljetovanje. Novi gosti su nam također poželjni i uvijek dobrodošli. Želimo Vam svima ugodan boravak i odmor u našim apartmanima i nezaboravne doživljaje na prekrasnom otoku Viru

Oglas Apartmani Barbara je pregledan 14601 puta od 20.01.2023.