Apartman ProvidencaVinišće - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dražesni apartman Providenca nalazi se u centru malog ribarskog mjesta Vinišća, te je idealno za miran obiteljski odmor. Apartman se nalazi odmah pored plaže na 30 m do mora. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravaka, kuhinje sa blagavaonicom te kupatilom. Smještaj je pogodan za 5 osoba, broj pomoćnih ležajeva je 1. Dječji krevetić je također dostupan. Na udaljenosti od 100m od apartmana nalazi sa market, pošta, bankomat, kafići i restorani.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme odlaska - do 10. 30 h, prijava od 15-21h. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Air conditioner je uključen u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija iznosi 30% ukupne cijene smještaja.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 25 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Odmah pored apartmana nalazi se turistička agencija koja nudi usluge prijevoza, organiziranja izleta, iznajmljivanje kajaka, pedalina, brodova i slično. U blizini mjesta, oko 20 kilometara nalazi se Trogir, grad pod zaštitom UNESCO-a. Na vaš zahtjev možemo vam preporučiti okolna mjesta i gradove koji su zanimljivi za razgledavanje (Primošten, Rogoznica, Nacionalni park Krka).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Providenca
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Požega, Hrvatska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2020
Ugodan i miran obiteljski odmor!

Vlasnica Brankica ugodno i ljubazno nas je dočekala s domaćim likerom, kroštulama i naravno osmjehom! Apartman je ugodan, simpatično uređen i ima sve za ugodan obiteljski odmor. Plaža je nadohvat ruke kao i trgovina, pekara i štand sa svježim voćem i povrćem! Šetnica je duž cijele uvale i prikladna je za lagane večernje šetnje uz more. Preporučujemo za miran obiteljski odmor!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Draga Marijeta, hvala! ❤

Hvala draga Marijeta na lijepom komentaru ❤ bili ste prekrasni gosti i uvijek ćete biti dobrodošli u mom domu. Želim vam svako dobro, pozdravite cijelu obitelji, nadam se da ćemo se opet jednom sresti. Zagrljaj, Brankica.

Hajdina, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2019
Potpuno ugodan odmor

Prvi put u Vinišću s troje djece (3, 5 i 8 godina) i od prvog trenutka do zadnjeg dana uživamo u svakom trenutku koji smo iskoristili. Lijep doček od vlasnice Brankice, lijep apartman, plaža na dodir ruke, trgovina, pekara i tržnica odmah iza ugla. U apartmanu je sve što vam je potrebno za kućni boravak. Definitivno ćemo se vratiti i opet učiniti našu obitelj sretnijom. Hvala Brankici na ovoj godini na nezaboravnom odmoru. nestajati

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
pozdravi

Dragi Peter, Hvala na lijepim riječima. Bilo je ugodno imati tebe i tvoju obitelj u mom stanu. Izvrsni ste gosti i uvijek ćete biti dobrodošli u mojoj kući. Nadam se da ćemo se opet vidjeti. Srdačan pozdrav vama i vašoj obitelji, Brankica.

Brankica Lozić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam Brankica iz Splita. Mama sam dvije kćeri. Educirani sam fitoaromaterapeut. Volim boraviti u prirodi. Izrađujem prirodnu kozmetiku i ljekovite pripravke. Hvala na interesu za moj apartman Providenca. Dobrodošli.

Oglas Apartman Providenca je pregledan 37456 puta od 26.03.2018.