Kuća za odmor K Relax PlaceVaraždinske Toplice - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 225 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor K Relax Place, nalazi se u Varaždinskim Toplicama na mirnom brežuljku u slijepoj ulici, te je sa dvije strane omeđena šumom i svega 1 minutu udaljena od izlaza s autoceste Zagreb-Goričan. Kuća je sagrađena 2021. godine, a interijer je uređen modernim minimalističkim stilom. Unutar objekta nalaze se tri spavaće sobe sa velikim bračnim krevetima, što garantira komforan boravak i odmor za 6 odraslih osoba. Kuhinja je potpuno opremljena sa svim potrebnim aparatima i uređajima kako bi se zadovoljile potrebe najvećih gurmana ili pak i onih koji žele samo nešto na brzinu podgrijati. Također sadrži blagovaonicu, dnevni boravak sa velikim TV-om veličine ekrana 55" i Netflix sadržajima; dvije kupaonice i saunu. Za grijanje i hlađenje koristimo zelenu energiju putem dizalice topline, što garantira ugodan boravak kroz cijelu godinu. Vani se nalazi velika natkrivena terasa, roštilj sa opremom za roštiljanje, vrtna garnitura, ležaljke za sunčanje, te veliki jacuzzi s pogledom na šumu

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ne primamo gotovinu, plaćanje isključivo na transakcijski račun. Vrijeme dolaska 16:00 – 22:00 Odlazak 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 14 dana prije dolaska. U slučaju otkazivanja unutar 14 dana prije dolaska, gost će platiti ukupan iznos uz mogućnost promjene termina sukladno raspoloživosti. Ako se gost ne pojavi, bit će mu naplaćen ukupan iznos.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
Dodatni sadržaji
Nakon ulaska u objekt, možete pronaći naziv mreže i lozinku za bežićni internet. Sustav grijanja ( podno grijanje ) i hlađenja (zidni ventilokolektori ) radi pomoću dizalice topline, tako da pomoću digitalnih termostata možete regulirati temperaturu grijanja u svakoj prostoriji. Svi naši gosti imaju popuste u lokalnim restoranima u Varaždinskim Toplicama od 5%-10% za gotovinsko plaćanje od kojih neki vrše i dostavu hrane. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Sauna se nalazi unutar objekta. Vanjski privatni hidromasažni bazen otvoren je tokom cijele godine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor K Relax Place
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dubravko Kontrec
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Svoje slobodno vrijeme najviše volim provoditi sa svojom obitelji i druženju s prijateljima. Isto tako veselim se novim poznanstvima zato sam se i odlučio za najam kuće za odmor.

Oglas Kuća za odmor K Relax Place je pregledan 2431 puta od 12.07.2023.