Apartmani Coastal Family EscapeTuranj - Zadar i okolica

cijena od € 55 na noć
Opis objekta

Naši apartmani smješteni su u Turnju, svega 2 minute hoda do prve plaže. Na toj plaži, nema mnogo prirodnog hlada, ali samo nekoliko koraka dalje možete pronaći osvježenje. U našoj kući nalazi se 4 jednosobna apartmana i 1 studio. Veliko dvorište nudi obilje prostora za parkiranje automobila i igru djece. S obzirom na 5 apartmana u kući, može se očekivati da ćete povremeno susresti i vidjeti druge goste, što je sasvim uobičajeno. Neki apartmani imaju zajednički ulaz. Svi apartmani imaju odvojenu spavaču sobu (osim studio apartmana), kuhinju, dnevni prostor, kupaonicu, balkon/terasu, klimu, WiFi, posteljinu, ručnike. Za svaki apartman dostupno je po jedno parkirno mjesto u sklopu objekta. Neki apartmani imaju perilicu rublja, dok oni koji nemaju, na zahtjev mogu koristiti perilicu u objektu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju (iznos ovisi o duljini boravka). Ostatak iznosa plaća se na dan dolaska (istog dana bankovnom transakcijom na isti račun ili gotovinom u €) Prijava u smještaj moguća je od 14h Odjava do 10h Molimo goste da sve upite šalju isključivo putem kontakt obrasca.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Apartmani u prizemlju nude prostrane terase, a apartmani na katu, kao i studio, imaju balkone s pogledom na dvorište. Nalazimo se u mirnom djelu Turnja, a sve potrebno se nalazi samo par koraka od apartmana. Kod nas možete pronaći sve potrebno za vaš odmor. Za vas možemo organizirati transfer/prijevoz do/iz zračne luke, organizirati najam automobila, najam broda, organizirati izlete kao što su npr. brodski izlet na Kornate i Telašćicu, quad ture po Vranskom jezeru, poludnevni brodski izlet ''razgledavanje dupina'' i sl. (Navedene stavke NISU uključene u cijenu najma, na zahtjev dostavljamo cjenik usluga) Molimo goste da sve upite šalju isključivo putem kontakt obrasca.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Coastal Family Escape
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Antonija Vulin
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

☀️⛱🌊

Oglas Apartmani Coastal Family Escape je pregledan 1207 puta od 02.04.2024.