Apartmani HuškoTuheljske toplice - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 55 na noć
Opis objekta

Kuća s dva suvremeno opremljena apartmana /prizemlje i potkrovlje/, smještena je u Hrvatskom Zagorju. Okružena je zelenilom, cvijećem i uređenom okućnicom. Svaki app ima svoj ulaz i terasu,a ispred kuće nalazi se natkrivena tenda s prostorom za sjedenje , ležaljkama i velikim roštiljem. Sa terasa se pruža pogled na lijepu prirodu, a u odmoru vas neće ometati buka /jer je glavna prometnica udaljena a lokalni promet je vrlo slab/, ali ćete zato uživati u cvrkutu ptica. Tuheljske toplice su poznate po izvoru termalne,ljekovite vode pa vam je cijelu godinu na raspolaganju kompleks sa vanjskim i unutarnjim bazenima, masažama, saunama, sportskim i gastro ponudama . Apatrmani su od kompleksa udaljeni 1200m , 15tak minuta šetnje . Upoznajte ljepote našeg kraja i gastro ponudu, a mi ćemo vam pružiti informacije i truditi se da vam boravak bude ugodan. Piće dobrodošlice uključeno u cijenu.Slike apartmana nožete vidjeti na fb stranici-apartmani Huško Dobro došli

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon direktnog kontakta s domaćinom i provjere slobodnih termina, treba uplatiti akontaciju od 30% na racun koji će vam biti poslan sms. Rezervacija je valjana po uplati akontacije. Ulazak u app je od 13h,a izlazak u 10.30h- uvijek se možemo dogovoriti i prilagoditi vrijeme dolaska /odlaska/ vašim željama,ako pri tome ne remetimo raspored drugih gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraća u cjelosti za otkaz do 15 dana od dana dolaska. Nakon tog termina akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 1.1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 1.4 km
  • Autobusni kolodvor: 1.2 km
  • Sportske aktivnosti: 1.2 km
Dodatni sadržaji
Osim lijepe prirode i bogate gastro ponude naš kraj bogat je sadržajima koji dočaravaju prošlost i u autohtonim muzejskim prostorima i umjetničkim galerijama nude razne priredbe,radionice,koncerte,igraonice za djecu. Vjerujemo da će ljepote naših dvoraca /Trakošćan, Veliki Tabor../ zadovoljiti i najveće kritičare. Ako volite sport, rekreaciju, imate mogućnost najma električnog bicikla u Termama Tuhelj i vožnju uređenim biciklističkim stazama. Vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe a mi ćemo vam pomoći informacij!ama, savjetima i prijedlozima. Za goste naših apartmana osigurane su ulaznice za Vodeni planet po povoljnijij cijeni. Radujemo se vašem dolasku!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Huško
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Petar Huško
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Ulogu iznajmljivača prihvatio sam 2017.godine . Konstantnim ulaganjem u uređenje i osobno napredovanje naši gosti se vraćaju u naše apartmane i tako izražavaju svoje zadovoljstvo. Gostima sam na raspolaganju 24h ,te se trudim da moje informacije i savjeti budu gostima korisni a boravak ugodniji. Radujem se vašem dolasku !

Oglas Apartmani Huško je pregledan 2846 puta od 01.06.2023.