Apartmani LuketinaTučepi - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Luketina odlično su opremljeni, ugodno namješteni, u blizini mora i svih potrebnih sadržaja i pružaju Vam sve za idealan odmor. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u Tučepe i Apartmane Luketina! Idealna destinacija za obitelji s djecom koja se mogu bezbrižno prepustiti morskim radostima kao i mlađu populaciju koja može uživati u vrhunskom noćnom životu u susjednoj Makarskoj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plačanje se vrši na način da se prvo uplati akontacija u iznosu od 20% od ukupne cijene smještaja, a ostatak po dolasku!! Ulazak u apartman je u 14:00h, a napuštanje apartmana je do 09:00h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1.4 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.4 km
  • Ljekarna: 1.4 km
  • Pošta: 1.4 km
  • Marina: 1.4 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Da bi se osijećali ugodno u našoj kući i apartmanima najprije slijedi piće dobrodošlice. Naravno za sve informacije i dodatne usluge stojimo vam na raspolaganju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Luketina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Likavka, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2021
Odličan odmor

Prvi smo put bili na odmoru u Tučepima i u Albini smo se osjećali kao da smo u posjetu obitelji ili starim znancima. Gospođa Albína i njezina obitelj iznimno su susretljivi, spremni su vam izaći u susret u svemu što tražite od njih, gostoljubivi i srdačni. Bili smo smješteni u A4 +2, ili pod imenom A3 +2 (+1). To je stan renoviran i vrlo je lijep, a kuhinja je luksuzna, s velikim hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, samo je zadovoljstvo kuhati. I što je najvažnije, posvuda čisto. Ako trebate oprati nešto, dostupna je i perilica rublja. Ovaj praznik u Hrvatskoj za nas je bio jedan od najljepših. Hvala Albín i bit ćemo sretni što ćemo se ponovno sresti za godinu dana.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Poznań, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2020
Toplo preporučamo!

Iznajmili smo stan A3 + 1 od gospođe Albine. Jako smo, jako zadovoljni boravkom. Stan i cijeli objekt održavaju se što je moguće čišćim. U hodniku, ako je potrebno, gosti mogu koristiti ručnike i sredstva za dezinfekciju. Oprema kuhinje i kupaonice premašila je naša najluđa očekivanja - sušilo za kosu, košarica za kruh, set raznih lonaca i tava, od boje do izbora čaša, šalica ili pribora za jelo. Lokacija samog mjesta je sjajna .. blizu svega, uklj. do šetnice, restorana ili pekare i doslovno minutu hoda do plaže. Sama kuća je tiho okružena maslinama i užitak je šetati. Gospođu Albinu ostavili smo s boli. Vlasnica i njezina obitelj su prekrasni i puni dobrote i osmijeha - osjećali smo se kao kod kuće. Bili smo prvi, ali ne i zadnji put, a u Tučepe ćemo se vratiti s velikim zadovoljstvom. Vidimo se uskoro!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Karlsruhe, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2020
Savršeno

Puno vam hvala gospđo Albina što ste doprinijeli da se mi kao Vaši gosti koji smo prvi put kod vas boravili osjećamo kao da smo došli kod obitelji u posjet. Sve preporuke za vaše apartmane koji su savršeno opremljeni i u blizini svega onoga što je potrebno za jedan lijep godišnji odmor. Sve je bilo savršeno tako da vaše apartmane mogu samo da preporučim.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Savršen godišnji

Draga Ornela Hvala na lijepim riječima.Izuzetno mi je drago da ste imali savršen godišnji kod nas. Vjerujem da će slijedeći biti još ljepši. Veselim se našem ponovnom susretu.

Prikaži sve komentare
Albina Luketina Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovački,
Oglas Apartmani Luketina je pregledan 49180 puta od 23.04.2016.