Apartman PolanecSveti Martin na Muri - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartman "Polanec Sveti Martin" (42m2) nalaze se u samom centru Sv. Martina na Muri u sklopu stambeno - poslovne zgrade "Emporium", Trg Svetog Martina 8. U samom objekta nalazi se restoran "Kavana i catering ARKA", gdje možete koristiti restorana (ručak i večera). U neposrednoj blizina nalazi se trgovina mješovitom robom METSS (100m) i KITRO (500m), ured Hrvatske pošte. Crkva Svetog Martina je isto taku u samom centru Sv. Martina na Muri. Toplice Sveti Martin udaljene su cca 3 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije apartmana Polanec Sveti Martin treba dati točne podatke o broju gostiju, te 5 dana prije dolaska uplatiti akontaciju od 20 % cijene ukupnog smještaja! Prije plaćanja akontacije obavezno kontaktirati sa vlasnikom za smješta i termin! IBAN računa na koji se plaća akontacija : HR3223400093110154885!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazati se može 5 dana prije dolaska!
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 30 m
  • Trgovina: 50 m
  • Doktor: 20 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Pošta: 50 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 50 m
  • Zračna luka: 100 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Casino: 50 km
Dodatni sadržaji
Centar za posjetitelje Sveti Martin na Muri – U Centru za posjetitelje, koji se nalazi u sklopu Mlinarskog grunta u Žabniku kod rijeke Mure. Centar je opremljen sa najmodernijom info-tehnikom, te izlošcima vezanim uz mlinarstvo na rijeci Muri, a otvoren je za građane, turiste, učenike, studente i sve druge kolji će dolaziti u obilazak Mlinarskog grunta. U blizini se nalazi Mlin na Muri, skela na Muri, Ljubavni labirint, najsjevernija točka Hrvatske, Ribički dom i druge turističke atrakcije koje povezuju Mlinarski put i Etno zbirku Trstenjak u mjestu Marof (1 km) – Sakupljači i čuvari etno baštine obitelj Trstenjak je svaki kutak kuće pretvorila u muzej, gdje se prikazuje dio prošlosti o Međimurcima, kulturi, običaju, obredi, mudrost i znanje - Zbirku čine odjevni predmeti, zemljane posude, alati za obradu lana i konoplje i još puno različitih etno stvari. Ergela međimurskog konja u mjestu Žabnik-Vrhovljan (1 km) Međimurski konji u Ergeli Rezervatu biosfere Mura - Drava - Dunav u Žabniku, pravo je uživanje u istinskoj prirodnoj baštini Međimurja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Polanec
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Božica Polanec
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Obitelj Polanec ima apartman u samom centru Svetog Martina na Muri (Trg Svetog Martina 8), koji se nalazi na prvom katu stambeno poslovne zgrade Emporium!

Oglas Apartman Polanec je pregledan 2441 puta od 11.05.2023.