Apartman BetiSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 110 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Potpuno opremljen apartman na 1. katu za 6+2 osoba. Zaseban ulaz. Velika, zasebna i natkrivena terasa sa direktnim pogledom na more. Apartman ima 3 spavaće sobe, 2 wc-a, od toga je jedan wc spojen sa spavaćom sobom. Plaža je udaljena 40 m od apartmana, ima prirodnog hlada i pješčano odbojkaško igralište. Centar je udaljen 300 m, a sve ostalo u krugu od 100 m.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30 %. Dolazak od 14h, odlazak do 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Nudimo domaće proizvode poput maslinovog ulja, rakije itd. Poklon dobrodošlice i besplatan WiFi. Slobodno koristiti roštilj u dvorištu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Beti
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sisak, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Lipanj 2023
Beti

Sve preporuke za apartman, boravili smo tamo nedavno s djecom i bilo nam je prekrasno, počevši od gostoprimstva gospođe Elizabete, pa čistoće i opremljenosti apartmana, do blizine plaže i svih potrebnih sadržaja (trgovina, caffe bar, fast food, restoran). Plaza bogata prirodnim hladom je udaljena nekoliko koraka,na njoj se nalazi i dječji park, te odbojkaško igralište, ima dosta plićaka tako da je pogodna za djecu i za sve koji žele mirno okruženje bez prevelike gužve i buke. Što se tiče apartmana, u njemu zaista imate sve što vam je potrebno, prostran je, čist, lijepo i moderno uređen, pun prekrasnih detalja koji ga čine još ugodnijim za boravak. Veliki plus nam je bila i dječja soba s igračkama, klinci su nam stvarno uživali Dočekat će vas i velika prelijepa terasa s pogledom na more i vjerujem da ćete se, baš kao i mi, osjećati kao doma

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Elizabeta Škara
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Vlasnica sam spremna uvijek pomoći i uvijek na usluzi. Želim da se gosti osjećaju kao kod kuće i da se osjećaju slobodno kontaktirati me ako im što treba.

Oglas Apartman Beti je pregledan 6469 puta od 07.06.2023.