Apartman AnteaHvar Sućuraj - Otoci

cijena od € 80 na noć
Opis objekta

Apartman Antea nalazi se na otoku Hvaru u mjestu Sućuraj s južne strane otoka u prvom redu do mora. Apartman je jedna smještajna jedinica unutar privatne kuće, koja nudi kompletan mir tijekom Vašeg boravka s obzirom da ste u objektu jedini Vi gosti. Objekt je okružen zelenilom, a u neposrednoj blizini nalazi se šljunčana i stjenovita plaža najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj. Apartman je kompletno opremljen, a sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice i wc-a te dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Vanjski dio apartmana pruža izobilje hlada kao i prostor za grill. Apartman je klimatiziran, ima wifi te je parking za automobil osiguran. Potrebno je samo prebaciti ručnik preko ramena i prošetati par sekunda do mora, a centar samog mjesta s restoranima i ostalim sadržajima udaljen je svega par minuta hoda. Vrlo rado Vas očekujemo u Apartmanu Antea. Dođite i istinski se odmorite u malome mjestu na Hvaru!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman Antea ima check in nakon 14.00h, dok je check out do 10.00h. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti međusobno dogovoreni iznos akontacije, dok se ostatak plaća prilikom dolaska u objekt. Rezervacija se vrši ili putem maila ili preko mobitela. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Apartman Antea nudi mogućnost opravdanog otkazivanja, do 30 dana prije dolaska uz povrat prethodno plaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Antea
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zvonimir Vukojević Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u apartmane Zvone. Za sve infornacije stojimo na raspolaganju te ćemo drage volje odgovoriti na sve Vaše upite. Ugodna potraga za Vašim smještajem tijekom zasluženog odmora :)

Oglas Apartman Antea je pregledan 9547 puta od 18.05.2022.