Apartman Donja KrušicaŠolta - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Naši apartmani se nalaze u Donjoj Krušici na otoku Šolti. Jedan apartman je u prizemlju, a drugi na katu kuće, prvi red do mora u mirnoj uvali. Najbliža plaža je odmah do kuće, a 5 minuta šetnje udaljena je i druga plaža gdje možete uživati u kristalno prozirnom moru. Apartman na katu se sastoji od spavaće sobe, opremljene kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i ugodne terase koja ne gleda na more. Od ostalih sadržaja tu su i klima uređaj, televizor te perilica rublja. Apartman u prizemlju se također sastoji od spavaće sobe, opremljene kuhinje s blagovaonicom, i kupaonice. Terasa apartmana u prizemlju ima pogled na more. Tu su još televizor sa pogodnostima poput Netflixa. Apartman u prizemlju za hlađenje ima klima uređaj i stropni ventilator. Mogući su problemi s internetom u kolovozu, s obzirom na opterećenost i lošu internet infrastrukturu pa nije pogodno ukoliko gosti moraju obavljati posao online tijekom boravka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20% oglašene cijene uplatom na IBAN račun vlasnika, ostatak se plaća pri dolasku u objekt po primanju ključeva. ŽIRO RAČUN ZA UPLATU: HR42 2340 0093 1128 2094 4 SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb: PBZGHR2X Idealno vrijeme dolaska i odlaska fleksibilno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 50 m
  • Trgovina: 4 km
  • Restoran: 4 km
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Disco klub: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U Donju Krušicu se dolazi cestom dugom 1,5 km iz Donjeg Sela. Uvala je mala i pogodna za uživanje u prirodi, suncu i moru, ali i s obzirom na veličinu Šolte, dobra je polazna točka i za obilaženje ostalih mjesta na otoku. Moguće besplatno korištenje gondole za obilazak obale.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Donja Krušica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2021
Idealno za opuštanje

Prostran, odlično opremljen, savršeno uredan i čist apartman ljubaznih domaćina, u mirnoj uvali vrlo ugodne, domaće atmosfere. Pozdrav domaćinima i hvala!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
TRIBUNJ, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2020
Odmor za dušu i tijelo

Smještaj i lokacija ispunili su sva naša očekivanja. Apartman je izuzetno čist, uredan i lijepo uređen sa svim potrebnim sadržajima, domaćini vrlo susretljivi i ugodni. Preporučujem svakom tko se želi uživati u miru i netaknutoj prirodi.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Cagliari, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2020
Odličan apartman na divnoj lokaciji

Odličan smještaj u prekrasnoj uvali: apartman je super čist i opremljen, vlasnici su veoma ljubazni i susretljivi, preporučujem svima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Mislav Blagaić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Francuski, Ruski,
Oglas Apartman Donja Krušica je pregledan 34209 puta od 01.05.2019.