Apartmani MareaČiovo Slatine - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Marea smješteni su u obiteljskoj kući Davora i Dine Franić. Nalaze se u visokom prizemlju, prizemlju i na katu kuće.U prizemlju i visokom prizemlju nalaze se dva odvojena apartmana sa zasebnim ulazima.Apartman Marea 2(2 2) za četiri osobe(visoko prizemlje) i apartman Marea 3 (2 1) za tri osobe u prizemlju sa mogućnošću iznajmivanja cjelokupne etaže kao jednog apartmana za 6 – 7 osoba. Na katu kuće nalazi se apartman Marea 1(2 2) 2 za 6 osoba. Apartman Marea 1 na katu i apartman Marea 2 u visokom prizemlju imaju terase sa pogledom na more dok apartman Marea 3 u prizemlju ima terasu pred ulazom u apartman u sjeni maslina i bungevilije s pogledom na vrt kuće. Apartmani su udaljeni udaljeni 30 metara od mora i 100 metara od trgovine, restorana i konobe. Apartmani su kompletno opremljeni, uz klima uređaje, satelitsku televiziju i perilice rublja.Svaki od apartmana ima zaseban ulaz. Za goste je osigurano korištenje grilla u vrtu kuće i parkirno mjesto. Šljunčana plaža s prirodnim hladom tamarisa i blagim ulazom u more, nalazi se ispred apartmana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 600 m
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Marina: 800 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marea
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Germering, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Rujan 2023
Raj na zemlji.

Apartman je jako uredan i čist, funkcionalan, pogled na more s balkona, do plaže 20 m. Sve je u blizini što je potrebno od trgovina, pekara, restorana, pizzeria, kafić na samoj plaži. Gazde ljubazne za svaku pohvalu.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Mysłów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
preporučujem 100%

Apartman je odličan, čist, uredan, ljepši u stvarnosti nego na slikama, jako dobro opremljen, s velikom terasom s pogledom na more, a domaćini jako ljubazni. Plaža s druge strane ceste, šljunčana, velika, s blagim spustom, što je bitno za obitelji s djecom, čista voda, blizina trgovine, sladoleda i restorana. Bili smo već šesti put u Hrvatskoj, ali to je bio naš najbolji boravak i najbolji apartman do sada. Hvala i srdačan pozdrav.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2023
Apartman za svaku preporuku

Boravili smo u velikom apartmanu i prezadovoljni smo. Apartman je veći,ljepši i opremljeniji nego što je na slikama. Plaža je doslovno preko ceste što je odlično, posebno za nas koji imamo malu djecu. Također, apartman ima balkon te terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more. Prekrasna pozicija apartmana, divno i čisto more. Vlasnici uljudni i nenametljivi. Naše preporuke svima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Davor Franić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Marea je pregledan 64334 puta od 08.01.2015.