Apartmani GalletaSilba - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Villa Galleta i apartmani Galleta su novogradnja koja se nalazi na zapadnoj strani otoka Silbe, 100m od glavnog katamaranskog pristanista. Vrhunski smjestaj za odmor u tisini i miru. Villa se sastoji od dva apartmana 50m2 prizemlja i kat s odvojenim ulazima i privatnim terasama. Villa je okruzena kamenim zidovima i stablima maslina.Terasa gornjeg apartmana je natkrivena i ima pogled na more dok donji apartman ima dvije terase od cega je jedna natkrivena a na drugoj vanjskoj se nalazi rostilj. U blizi par minuta hoda se nalaze dvije jako ljepe plaze Pocukmarak i Tratica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Po ispisu ponude placa se rezervacija u iznosu od 30% cijene,i nakon primitka uplate ispisuje se voucher.Ostatak se placa po dolasku.U slucaju otkazivanja 30dana do dolaska akontacija se vraca.Dolazak i prijava u sezoni je od 14 00 a odlazak i odjava do 10 00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Po ispisu ponude placa se rezervacija u iznosu od 30% cijene,i nakon primitka uplate ispisuje se voucher.Ostatak se placa po dolasku.U slucaju otkazivanja 30dana do dolaska akontacija se vraca
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Pošta: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ukoliko imate zelju mozemo organizirat izlet brodicom do skrivenih uvala otoka Silbe
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Galleta
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Josip Motušić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Galleta je pregledan 4617 puta od 23.06.2023.