Apartmani SunagŠibenik - Šibenik i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ugodni suvremeno opremljeni apartmani Sunag smješteni su u obiteljskoj kući okruženoj vrtom. Nalaze se u mirnom predjelu Šibenika-Vidici, 15 minuta hoda do centra grada. Pogodan je za mirni odmor, a istovremeno je veoma blizu događaja. Klimatizirani (klima uređaji i centralno grijanje ), sa sat TV-om,WI-FI, sef , perilice. Objekt uključuje prostranu terasu s vrtnim namještajem , odvojen prostor s roštiljem i besplatni parking . Jednosobni apartman veličine od 40 m2 s posebnim ulazom i odvojenom terasom. Pogodan je za do 4 osobe, sastoji se od spavaće sobe, funkcionalno opremljena kuhinja s dnevnim boravkom i kupaonica. Dvosobni apartman veličine 90 m2 pogodan do 6 osoba. Sastoji se od 2 spavaće sobe s balkonima, dnevnog boravka s balkonom koji je opremljen vrtnim namještajem, suvremeno opremljena kuhinja , kupaonica s tuš kabinom i još jednim odvojenim wc-om. Udaljenost apartmana od: gradskih plaža 2 km, hotela Solaris i Akvaparka je 3 km, NCP marina 0, 7 km, NP Slapovi Krke

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Minimalni broj noćenja su 2 noći, Molim plaćanje prije datuma dolaska, ili gotovinsko plaćanjei na dan dolaska. Dolaskom u apartman morate nam dati vaše osobne iskaznice ili putovnice, za upis u e-visitor. Izdajemo vam račun za smještaj koji plaćate u cijelosti. Cijene smještaja navedene u računu se podudaraju sa službenim cjenikom. Potrebno je dostaviti i depozit od 80 eura za osiguranje od štete u objektu, na kraju boravka u našem objektu ukoliko je sve uredno isti vam iznos vraćamo. Zbog Covid-a provodimo dodanu dezinfekciju cijelog objekta . Ne naplaćujemo naknadu za završno čišćenje objekta, uključena je u redovnu cijenu. Smatramo da je higijena apartmana normalna i temelj je kvalitetne usluge . Idealno vrijeme dolaska je 15:00 i vrijeme odlaska do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Visina akontacije iznosi 20 % od iznosa cijene smještaja izražene u računu. Ako gost otkaže rezervaciju unutar 30 dana prije dolaska, polog se ne vraća, u suprotnom se vraća u cijelosti .
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Željeznički kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 1.1 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 1.7 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 4 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dragi gosti, Apartmani su u sklopu naše kuće , mi ćemo vas dočekati i dati vam ključeve od apartmana. Svaki apartman ima sef za čuvanje dragocijenosti , a veliki apartaman koji je sa 4 zvjezdice u kuhinji ima perilicu za suđe. U cijelom objektu je cetralno grijanje, pogodan za najam i u zimskim mjesecima, postoji detektor ugljičnog monoksida. Molim držite prozore zatvorene dok je klima uređaj ili grijanje uključeno. WI-FI bežićni pristup internetu izvrstan je i ne naplaćuje se. Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Parkiralište je u našem dvorištu koje ispred apartmana ( mogu se parkirati dva automobila), ili parking na ulici ispred objekta za još tri automobila. Kućnim ljubimcima boravak nije dozvoljen. Naš je pas mužjak i ne bismo htjeli da dođe do problema između našeg psa i psa našeg gosta. Upotreba kemikalija za čišćenje koje su učinkovite protiv Coronavirusa Smještaj za goste dezinficira se između svakog boravaka gostiju i zatvoren je nakon čišćenja. Molim na fizičko distanciranje. Beskontaktna prijava / odjava
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sunag
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Orahovica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2020
Apartman Sunag

Detalji objekta, slike i lokacija točno prikazani na oglasu. Objekt čist, uredan, a usluga domaćina na visokom nivou. Objekt za preporučiti.

Preporučujem za : Razgledavanje,
Odgovor domaćina
apartman A2 2

Draga Mirjana , Hvala na lijepim riječima u vašoj recenziji. Želim vam sve najbolje i nadam se ponovnom susretu . S poštovanjem apartmani Sunag

Wrocław, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Sunag, Kolovoz 2016
Šibenik Sunag za 5 zvjezdica

Stan pun ispunjena naša očekivanja 100%. Vrlo korisne i stručne domaćini. Stan je prostrana i potpuno opremljena. Bi svakako preporučujemo !!!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
apartmani Sunag

Hvala na lijepim riječima , veselimo se slijedećem susretu.

Nada Komadina Suliman Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Želimo Vam dobrodošlicu i zahvaliti Vam što ste izabrali naše apartmane za Vaš odmor. Moja obitelj i ja biti ćemo Vam na raspolaganju tijekom Vašeg boravka. Slobodno nam se obratite za sve savjete i usluge kako biste što bolje iskoristili vrijeme na odmoru u prelijepom Šibeniku. Veselimo se Vašem dolasku.

Oglas Apartmani Sunag je pregledan 39087 puta od 02.04.2016.