Apartmani Villa MilaSeline - Zadar i okolica

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novi luksuzni apartmani uz predivnu šljunčanu plažu u mirnom mjestu Seline. Apartmani Villa Mila nude klimatizirane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom Internetu, flat screen Smart TV sa satelitskim programima na 6 jezika, te potpuno opremljenu kuhinju. Kupaonice su opremljene prostranim walk-in tuš kabinama za što ugodniji boravak gostiju. Svi apartmani imaju zaseban ulaz i privatnu namještenu terasu sa pogledom na more i nezaboravne zalaske sunca. Svaki apartman ima osigurano parkirno mjestu unutar ograđenog dvorišta. Nacionalni Park Paklenica nalazi se u neposrednoj blizini. Stanica javnog autobusa s linijama do obližnjih gradova udaljena je 100 m. Zračna luka Zadar udaljena je nepunih 40 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje akontacije 25% prilikom rezervacije smještaja, ostatak se plaća u gotovini kod dolaska. Čišćenje apartmana se naplaćuje €45. Check-in iza 15 sati, check-out do 10 sati. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Ukoliko gost otkaže rezervaciju do 15 dana prije check-in datuma, akontacija se vraća u potpunosti. Ukoliko gost otkaže unutar 15 dana prije check-in datuma, akontaciju zadržavamo u potpunosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 40 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 40 km
  • Sportske aktivnosti: 3 km
  • Disco klub: 2 km
  • Nacionalni park: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Mila
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Łódź, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Obitelj 2+2

Do sada smo imali pravilo da ne idemo dva puta na ljetovanje u isto mjesto. Ali pravila postoje da se ponekad prekrše. Prošle godine smo bili s prijateljima kod Mile i Slavena, ove smo opet došli. Iznadprosječna udobnost boravka, fantastično opremljeni apartmani, vrlo čisto, klimatizirano, briga domaćina, nekoliko metara od mora, drveće koje pruža trenutak predaha od pržećeg sunca, ležaljke, tuš u vrtu. Osim toga, tu je i trgovina, pekara, tržnica s povrćem, voćem i rakijom, slastičarnica s domaćim sladoledom. 5 Michelinovih "stay" zvjezdica za mene ;) Mila&Slaven - veliki pozdrav. Ewa, Ala, Kuba i Mariusz.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Slatina, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Idila uz more

Prekrasna novoizgrađena vila, vrhunski opremljeni i uredni apartmani s terasom i dvorištem opremljenim ležaljkama, čiji ugođaj dodatno ispunjava hlad i miris borovih iglica. Idealno mjesto za osobe željne vrhunskog odmora i uživanja u zvucima valova na plaži koja se nalazi uz samu vilu. Takav ugođaj dodatno upotpunjuju neopisivo ljubazni i gostoljubivi domaćini Mila i Slaven, kod kojih smo se pri dolasku, ali i samom rastanku osjećali kao kod dugogodišnjih prijatelja. Ovim putem bi im se još jednom zahvalili što su bili tako divni domaćini i nadam se da ćemo ih sljedeću godinu opet posjetiti u njihovom malom raju zvanom Vila Mila!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Pitomača , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Raj uz more

Prelijepa nova vila uz more i plažu, apartman vrhunski opremljen modernim stvarima i namještajem, parking u dvorištu, sve je u krugu 50 m, slastičarna, restorani, kafići, šetnica, mala marina, trgovine, tržnica.... Terasa apartmana je najbolji dio, božanstveni trenuci uz more, jutarnje kavice u miru i tišini, miris borova i mora, savršeni zalasci sunca.....dođite i doživite, opisati se riječima ne može. A sav taj ugođaj ne bi bio moguć bez vlasnika vile, Slavena i Mile, divan bračni par, savršeni domaćini. Gostoljubivi iznad svega, uvijek spremni pomoći, priskočiti, na raspolaganju su svojim gostima koje neizmjerno cijene, te već kod dolaska osjećate da ste dobrodošli. Mila, Slavene, hvala za sve, bio je ovo odmor iz snova, vidimo se do godine!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Mila Marunić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli u Villa Mila apartmane, gdje će te pronaći svoj drugi dom uz opustajuci odmor i zaljubiti se u nezaboravne poglede na more i zlatne zalaske sunca. Naš vrt je okružen borovima koji vam nude jedinstvenu hladovinu i mirisni Mediteranski zrak. Blizina mora uz Vas apartman će Vam dati osje ćaj slobode i opuštenost odlazaka na kupanje.

Oglas Apartmani Villa Mila je pregledan 17019 puta od 16.02.2022.