Apartmani Villa PetraSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Apartmani različitih veličina nalaze se u obiteljskoj kući smještenoj u jednoj od ljepših i mirnijih ulica u Selcu, naselja koje je dio Grada Crikvenice, udaljenoj samo cca 250 m ili oko 3-4 min hoda do mora i plaže. Do kuće je vrlo jednostavno doći i nije ju teško naći, skretanjem s glavne ceste – magistrale poslije autobusnog stajališta u pravcu mora. Kuća je udaljena od centra mjesta Selce oko 350 m ili oko 5 min hoda, gdje se nalaze trgovine, market Konzum, pošta, mjenjačnice, apoteka, turistički informativni centar, restorani, caffe barovi, slastičarnice, prodaja suvenira, lučica. Najbliži restoran nalazi se oko 200 m od kuće, kao i manja trgovina. Na oko 100 m od kuće nalazi se i manja ambulanta, dok su turistička ambulanta i hitna pomoć u centru Crikvenice. Središte Crikvenice udaljeno je oko 3 km, do kojeg je moguće doći i šetnicom uz samo more. Na najbližoj plaži nalazi se ronilački centar sa svim popratnim sadržajima, udaljen samo cca 250 m ili 3-4 min hoda od kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebna je uplata akontacije u visini 30% ukupne cijene smještaja. Preostali iznos cijene smještaja plaća se direktno u kući isključivo gotovinom prilikom dolaska i prijave. Objavljene cijene vrijede za 3 i više noćenja. Za 1-2 noćenja koja su iznimka kada je to prihvatljivo, objavljena cijena se uvećava za 30%. U našim apartmanima uz nadoplatu od 10 € dnevno po ljubimcu i kućni ljubimci su dobro došli, uz striktno poštivanje pravila o držanju kućnih ljubimaca u apartmanima. Check-in: poslije 14, 00 sati na dan dolaska, Check-out : do 10, 00 sati na dan odlaska. Grupne rezervacije za boravak u više apartmana istovremeno ne primamo. U smještajnoj jedinici smiju boraviti samo gosti registrirani u pojedinom apartmanu. Bilo kakav boravak ili posjete gostiju drugih apartmana u kući ili posjete drugih osoba po smještajnim jedinicama ili okolišu kuće od strane osoba koje nisu gosti u pojedinom apartmanu nije dozvoljeno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Plaćanjem iznosa akontacije ponuda je za rezervirani period boravka prihvaćena i rezervacija potvrđena. Ostatak cijene boravka prema prihvaćenoj ponudi plaća se u kući isključivo gotovinom odmah prilikom dolaska i prijave. Naknadne izmjene prihvaćene ponude i potvrđene rezervacije za rezervirani period boravka iz ponude nisu moguće. U slučaju otkazivanja potvrđene rezervacije, uplaćena akontacija predstavlja storno naknadu iznajmljivaču za otkazanu rezervaciju.
Udaljenost od objekta
 • More: 200 m
 • Plaža: 200 m
 • Centar: 300 m
 • Trgovina: 100 m
 • Restoran: 200 m
 • Doktor: 100 m
 • Ljekarna: 300 m
 • Banka: 3 km
 • Pošta: 300 m
 • Benzinska crpka: 3 km
 • Autobusni kolodvor: 3 km
 • Željeznički kolodvor: 35 km
 • Zračna luka: 25 km
 • Marina: 7 km
 • Sportske aktivnosti: 100 m
 • Disco klub: 3 km
 • Casino: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Besplatno neograničeno korištenje interneta ( Wi-fi ). Mogućnost korištenja moderno uređenog i opremljenog fitnessa samo za goste kuće uz nadoplatu u špici sezone. Izvan špice sezone korištenje fitnessa je uključeno u cijenu boravka. Mogućnost besplatnog korištenja vrtnog roštilja u dogovoru s vlasnikom kuće, uz obavezno čišćenje od strane korisnika nakon uporabe. Osiguran besplatan parking u zatvorenom, ograđenom i čuvanom dvorištu kuće koje je pod video nadzorom, za 1 osobno vozilo po apartmanu. Za svako dodatno vozilo postoji mogućnost besplatnog parkinga na cesti ispred ili blizu kuće. Mogućnost organizacije transfera od i do zračnih luka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Petra
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Petra & Dario Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Brigu o Vašem ugodnom boravku u Villi Petra vode Vaši domaćini, sestra Petra Jernmark i brat Dario Štrljić. Petra je po zanimanju profesor engleskog i njemačkog jezika, Dario diplomirani pravnik. Obiteljskim poslom iznajmljivanja apartmana bavimo se od 2007. godine. Dugogodišnje iskustvo i pozitivni dojmovi naših dosadašnjih gostiju koji nam se često vraćaju, garancija su i Vašeg ugodnog boravka u apartmanima Villa Petra.