Apartmani MihociRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ako želite odmor u miru i tišini ovo je pravo mjesto za vas. Objekt se nalazi u mirnom dijelu Rogoznice, u neposrednoj blizini borove šume, okružen netaknutom prirodom. Sa terasa pruža se prekrasan pogled na cijeli rogoznički zaljev a ujutro se može uživati u prekrasnim izlascima sunca. Najbliža plaža (šljunčana i betonirana) nalazi se oko 3 minute od apartmana. Do centra Rogoznice dolazi se za desetak minuta laganog hoda kao i do Marine Frapa. Rogoznica obiluje prirodnim-kulturnim ljepotama kao što su: jezero sa slanom vodom Zmajevo oko, crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, Gospa od kapelice na rtu Gradina, itd. Sve čari mjesta mogu se obići ugodnom šetnjom uređenim šetnicama kojima Rogoznica obiluje. Apartmani su opremljeni sa svim potrebnim namještajem i kućanskim aparatima. Osim ljubaznosti posebnu pozornost poklanjamo urednosti i čistoći tako da će vas apartmani dočekati besprijekorno uredni, čisti i dezinficirani. Dobro nam došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije primamo isključivo na email. Nakon uplate akontacije na bankovni račun rezervacija se prihvaća i tada ćete dobiti sve dodatne informacije i potvrdu rezervacije. Plaćanje: - akontacija u iznosu od 25% od ukupne cijene najma apartmana kod rezervacije, - ostalih 75 % plaćate prilikom dolaska u apartman u gotovini ili prije dolaska u apartman možete izvršiti uplatu na naš bankovni račun. Akontacija se uplaćuje direktno na račun vlasnika apartmana a podatke za uplatu šaljemo vam na vaš email prilikom rezervacije. Dolazak u apartman moguć je od 16:00 sati, a odlazak najkasnije do 10:00 sati. Plaćanje dodatnih sadržaja plaćate direktno izvršitelju usluga a o načinu plaćanja ćemo vas na vrijeme obavijestiti.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 1.3 km
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 1.3 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Željeznički kolodvor: 45 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 1.5 km
  • Disco klub: 7 km
  • Casino: 1.5 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu najma apartmana uključeno je: boravišna taksa, parking, klima, Wi-fi, SAT, vrtni grill, piće dobrodošlice. Gosti po dogovoru mogu koristiti perilicu rublja Ugodni i ljubazni domaćini su potpuno posvećeni gostima i za vas mogu organizirati: prijevoz od zračne luke do apartmana i nazad, izlete u nacionalne parkove Krka, Kornati i Paklenica brodom ili minibusom, obilazak prekrasnih starih gradova (Šibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin), posjet seoskom domaćinstvu, kupnju domaćeg maslinovog ulja, vina ili ostalih dalmatinskih specijaliteta, najam barke, motocikla, bicikla, ribolov itd. Recite nam što prije svoj interes a mi ćemo za vas pripremiti ponudu i na vrijeme vam je ponuditi na prihvaćanje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mihoci
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marki, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2023
Najbolji od najboljih

Proveli smo osam prekrasnih dana u apartmanu 1. Prilikom odabira mjesta, moram priznati da smo se uglavnom vodili mišljenjima objavljenim na web stranici i to je bila 10 jer apsolutno nisu bili pretjerani.Vrlo gostoljubivi domaćini su nas lijepo dočekali, osjećali smo kao da smo opet tamo.čisto i mirisno,ničega nije nedostajalo.Pogled s terase je prekrasan.Nadamo se doći u Rogoznicu sljedeće godine i svakako ovdje.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Łódź, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2021
Predivno mjesto !

Savršen stan za obitelj! Dobro opremljena kuhinja - savršena za pripremu bilo kojeg obroka, velika terasa s prekrasnim pogledom. Sve kako je opisano i fotografije, lijepo i mirno susjedstvo u blizini raznolike plaže gdje će svatko pronaći mjesto za sebe. Domaćini su bili izuzetno ljubazni i od velike pomoći, od srca preporučujem!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Warszawa , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Mihoci, Rujan 2018
Ja bih preporučio!

divno, prekrasno mjesto s prekrasnim pogledom, blizu plaže! Plaža je idealna za djecu! Prekrasni vlasnici, iznimno lijepo, korisno! Sretni smo što bismo ih mogli upoznati i provesti naše prve praznike s našim sinom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Đurđica Mihoci Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Mihoci je pregledan 52490 puta od 25.02.2015.