Kuća za odmor ElfRavna Gora - Kvarner i gorje

cijena od € 160 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor Elf nalazi se na mirnoj lokaciji u mjestu Kupjak. Objekt je udaljen 60 km od Rijeke te uključuje privatno parkiralište i besplatan WiFi. Smještaj ima 2 spavaće sobe oprmljene s bračnim krevetom, garderobnim ormarom, noćnim ormarićem. U sobi na katu nalazi se predoslbje s TV-om i sjedećim mjestima. Kupaonicu s WC-om, tuš kabinom, umivaonikom s ogledalom. Dnevni borakvak s sjedećeom garniturom na razvlačenje za 1 ili 2 osobe, stolićem, komodom i TV-om. Blagavaonicu te potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom, pećnicom, prerilicom posuđa, električne ploče za kuhanje i kuhalom za vodu. U objektu se nalazi jedan dječji krevetić te u sklopu objekta dostupni su ručnici i posteljina. Na raspolaganju Vam je i drvena sjedeća garnitura, plinski roštilj te jacuzzi za opšutanje u natkrivenom dijelu kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potrebe rezervacije kuće potrebno je uplatiti akontaciju u visini pola ukupne vrijednosti ugovorene usluge. Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije. Po dolasku plaća se ostatak iznosa za rezervirani boravak. Check in do 14:00 sati, check out do 10:00 sati ili po dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja unutar 7 dana do zakazanog termina dolaska akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • Trgovina: 4 km
  • Restoran: 7 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Nacionalni park: 24 km
Dodatni sadržaji
U ponudi naše kuće možete uživati u raznim tipovima masaža. Tretmani nisu uračunati u cijenu kuće i mogu se koristiti prema raspoloživosti te isključivo uz obvezatn prethodnu rezervaciju.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Klaudia Boban
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Elf je pregledan 685 puta od 19.03.2024.