Apartmani Mala VilaRab - Otoci

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

Mala Vila je obiteljska kuća koja se nalazi na otoku Rabu u Banjolu. Kuća je udaljena 70 m od mora i 25 minuta hoda do centra grada do kojeg možete šetnicom uz more ali brodicom i automobilom. U kući se nalaze tri moderno novouređena apartmana. Ispred kuće je parkiralište , a na upit je moguće osigurati i vez za brodicu. Kuća je okružena zelenilom, a trgovine i restorani su u neposrednoj blizini.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je gotovinsko i u objektu, a prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa putem banke (internet bankarstvo) radi potvrde rezervacije .Vrijeme ulaska u apartman je od 15 h te ranije ukoliko je moguće, a vrijeme odlaska 10 h. Svi gosti dužni su se pridržavati kućnog reda.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije moguć je ako je otkazivanje do 45 dana prije termina rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 1.8 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 100 m
  • Marina: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Našim gostima nudimo i jednodnevni izlet na Frkanj- otok ljubavi, prekrasno izletište u kojem se možete kupati u kristalno čistom moru, ljenčariti u hladovini borova i uživati u hrani i piću tamošnjeg restorana ili beach bara.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mala Vila
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marijana Bravarić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Pozdrav, ja sam Marijana, živim na ovom lijepom otoku tijekom cijele godine. Moja obitelj i ja već se 30 godina bavimo turizmom. Nadam se da će vam boravak u Maloj vili biti ugodan jer i sami volimo putovati pa nastojimo sve pozitivne i dobre primjere primjenjivati u našoj vili. Veselimo se vašim dolascima!

Oglas Apartmani Mala Vila je pregledan 7358 puta od 05.01.2023.