Apartmani Adriatic House PerićKrk Punat - Otoci

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Adriatic House Perić smještena je između starog i novog dijela grada Punta. Nudimo smještaj u 2 apartmana i 3 studio apartmana. Objekt se nalazi 300 m od plaže i centra mjesta te šetnice. Apartmani su potpuno opremljeni od kuhinje, kupaonice do spavaće sobe, svi su klimatizirani, dostupan je Wifi i satelit. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Gostima su na raspolaganju 2 parkirna mjesta ispred kuće i 3 u neposrednoj blizini, kao i roštilj u dvorištu. Ulaz u svaki apartman je odvojen, minimalan kontakt sa ostalim gostima. Smještaj Adriatic house Perić ima oznaku " Safe stay in Croatia"i domaćini su cijepljeni protiv Covid 19.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija: 30% od cijene smještaja a ostatak prilikom smještaja u smještajnu jedinicu. Rezervacija smještaja potvrđena je uplatom akontacije za koju ćemo izdati potvrdu-voucher. Minimalni boravak u smještajnim jedinicama je 4 noći, izuzev apartmana A1 Smokva-Ficus carica u kojem je minimalni boravak 7 noći. Uplata rezervacije na IBAN: HR9823400093113242371 Swift: PBZGHR2X Posljednjeg dana boravka, gost je dužan napustiti smještaj do 10:00 sati, kako bi od 15:00 sati bio osiguran prihvat slijedećeg gosta.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Otkazivanje rezervacije uz povrat 90% akontacije minimalno (najkasnije) 15 dana prije rezerviranog termina.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 8 km
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Katalozi sa raznim aktivnostima, izletima, konobama i događanjima koje nudi Punat i otok Krk, dočekati će Vas u apartmanu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Adriatic House Perić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ditzingen , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2023
Apartman za poželjeti

Sjajna 3 dana u apartmanu gospode Vilme. Za početak, gospoda Vilma sjajna, ljubazna domaćica, koja nam je pomogla u svim pitanjima koja smo imali. Apartman je na dobroj lokaciji, plaža u kojoj smo uživali je zaista blizu kuće. Do centra grada možete prošetati (maksimalno 30 min lagane šetnje) ili automobilom. Stan je čist, svjež, ugodan za udobnost i opustanje, ima sve što vam treba, posebno kada putujete automobilom. Hvala domaćici Vilmi na svemu. Ovaj Apartman bi preporucila svima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
A2 Lavanda

Draga Dijana, hvala na lijepim komentarima. Drago mi je sto ste otisli sa lijepim dojmovima, bili ste vrlo ugodni gosti, lijepi pozdrav do neke druge prilike, Vilma Peric

Požarevac, Srbija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2023
Jedan vrlo prijatan odmor

Mogu mnogo toga pozitivnog da napišem o boravku u apartmanu porodice Perić. Jednostavno, ali kvalitetno opremljeno i uređeno i veoma čisto. Vrlo prijatan ambijent za odmor. Domaćini srdačni, ljubazni i predusretljivi. Rastanak, kao da se od familije opraštaš. Velika preporuka, iskreno i od srca hvala. Vidimo se i narednog leta.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira,
Odgovor domaćina
Draga Dragana i Dule

Hvala na javno iskazanom zadovoljstvu i lijepim dojmovima koje ste imali tijekom boravka. Veselimo se ponovnom susretu, veliki pozdrav, Vilma i Dado

Trnovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2022
Sve pohvale!

Ne znam što nas je više oduševilo. Mirna ulica definitivno za malu djecu, lokacija samog apartmana i terase u velikoj hladovini. Opremljenost apartmana fantastična. Ako planirate svoj boravak u Punatu definitivno vam izbor mora biti bilo koji apartman od Adriatic House-a. Ljubaznost gospođe Vilme i njenog supruga moram ostaviti za kraj, jer su veoma uljudni, gostoljubivi, susretljivi i pristojni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Studio Ruzmarin A5

Draga Marta, hvala na ovako lijepim komentarima. Drago nam je sto smo Vas upoznali i ugostili u nasoj kuci. Do neke slijedece prilike, veliki pozdrav Vama, Leu i suprugu, Vilma Peric

Prikaži sve komentare
Vilma Perić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Adriatic House Perić je pregledan 107358 puta od 10.07.2014.