Apartmani KlaudijaPula - Istra

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderno i lijepo opremljeni apartmani nalaze se u obiteljskoj kući u mirnom predjelu Pule, u naselju Veruda Porat. Marina Veruda udaljena je 400 m. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se market, restoran, pizzeria, kafići. Autobusna stanica udaljena je 300 m. U turističkom naselju Verudela koji je udaljen oko 1000 m od kuće u ponudi se mogu naći razni sportski sadržaji.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije potrebna je uplata akontacije u iznosu od 30% od dogovorene cijene. Dolazak u apartmane moguć je nakon 15:00h, a odlazak do 10:00h. Korištenje klima uređaja uračunato je u cijenu. Cijena za kućne ljubimce iznosi 10 € dnevno. Kućni ljubimci se obavezno moraju najaviti, te ih se ne smije ostavljati same u apartmanu. Sigurnosni depozit iznosi 150€, ostavlja se prilikom dolaska i vraća se gostima na dan odlaska, nakon provjere apartmana. Čišćenje apartmana naplatiti će se 50€ ako gosti ostave jako prljav apartman. Napomena: nema povrata uplaćene akontacije. Uredba o zaštiti osobnih podataka: Zbog zakonske regulative Republike Hrvatske (prijava u sustav eVisitor) svi gosti su obavezni ostaviti osobne podatke prilikom rezervacije smještaja, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontacija: Nema povrata uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nacionalni park: 9 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Sve naše goste prilikom dolaska dočekujemo sa pićem dobrodošlice, a prilikom odlaska svi gosti dobivaju mali dar iznenađenja. Dragi naši gosti ako želite iznajmiti barku ili gliser, ako želite upoznati Park prirode Kamenjak odlaskom na izlet iz Premanture, ili ako želite zaroniti u dubine i istražiti ljepote našeg mora kao i mnogobrojne olupine brodova uz pomoć instruktora ronjenja u Ronilačkom centru Scuba Libre u Premanturi, možemo Vam pomoći oko rezervacije. Također Vam možemo preporučiti i pomoći kod rezervacije mnogobrojnih izleta, npr. izleta brodom na Nacionalni Park Brijune, izleta brodom do Rovinj, Lima i Sv. Katerine, fish-picnic-a.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Klaudija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vážany, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Klaudija, Srpanj 2018
odmor

Mogu samo preporučiti ovaj smještaj. Vrlo prijateljski dom, čisti i nepušački stan. Hvala na lijepom odmoru bili smo vrlo zadovoljni i zahvaljujući i gospodinu Julianu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Milano, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Klaudija, Kolovoz 2015
Prekrasan odmor!

Ja i moja obitelj ostala dva tjedna u kolovozu u jednom od apartmana Klaudija i stvarno uživao! Opis u popis apartmana i usluga od strane vlasnika potpunosti odražavati ono što ćete boraveći u ovom obitelji, koji rezerviraju svoje goste dostupnost, ljubaznost i diskreciju. Apartman je opremljen sa svime što je potrebno, od posteljinu, kuhinja i kupaonica, sapun u kupaonicama, pa čak i jela u kuhinji! Apartman dobro održavan, vrlo čista i puna sitnih detalja koje imaju smisla posebnu pozornost gostiju. Pozdravio vlasnik nakon našeg dolaska s ukusnim aperitiv lokalne nama i sok za svoju djecu, supruga tijekom njihovog boravka je aktivna s ukusnim domaćim kolačima ..... ukratko, savjetujem svima da ostanu u tim adresama koje su, između ostalog, u strateškom položaju u Puli: blizu mora, 2 km od centra, ali daleko od zbunjenosti, jer se nalazi u rezidencijalnoj četvrti, nekoliko kilometara od mnogih primorskih gradova Istre ( Rovinj 20 min. vožnje, Park prirode Kamenjak, na 15 minuta,). Hvala Klaudija i Giuliano za prijem .... oni su nas osjetiti dio njihove obitelji! Alessandra

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Golubinka Crevatin Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želimo vam dobrodošlicu u naše apartmane!

Oglas Apartmani Klaudija je pregledan 67248 puta od 03.07.2014.