Apartmani PremudaPremuda - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 22 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća s apartmanima se nalazi 150 m od glavnog pristaništa – luke Krijal. Veličine 40-ak metara kvadratnih, apartmani se sastoje se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s tuš kabinom te prostranog dnevnog boravka i kuhinje. Udoban kauč na razvlačenje može služiti kao pomoćni ležaj za dvije osobe. Opremljeni su satelitskom televizijom, wi-fi i klima uređajem. Odišu rustikalnim stilom i prepuni su zanimljivih i originalnih detalja što im daje posebnu toplinu i šarm. Zbog različitih tonova dekora u apartmanima i lakšeg snalaženja prilikom rezervacija, apartmane dijelimo na smeđi - čokoladni i bijeli - vanilija. :-)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplaćuje se 20 % akontacije na bankovni račun vlasnika, vrijeme dolaska ovisi o brodskom redu plovidbe, dok je odlazak predviđen do 10 h ujutro. Rezervacija se smatra važećom kada akontacija sjedne na račun vlasnika objekta. VAŽNO: Ukoliko dolazite s autom, potrebno je na vrijeme rezervirati mjesto za auto na trajektu na poveznici: www. jadrolinija. hr. Prilikom dolaska, vlasnici apartmana uzimaju kauciju od 200 € za takozvani Damage control - mjera predostrožnosti s kojom se želi osigurati da se apartmani ostave u istom stanju u kakvom su i bili pri dolasku gosta. U tom slučaju, cjelokupni iznos se vraća gostu prilikom odlaska. :-) U slučaju ranijeg odlaska iz apartmana, gost je dužan podmiriti cjelokupni iznos dogovorene rezervacije.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 70 m
  • Pošta: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Premuda
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 22 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Hrvatska, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Savršen ljetni san

Savršeno (ali savršeno) čist i opremljen, uredan, prostran i ugodan, idealno uklopljen u divan, miran otok s najljepšom plažom. Sve je blizu, idilično i atmosferično (i plaža i trgovina i selo). Puno je truda unijeto u uređenost i atmosferu apartmana koji je u skladu s idejom idealnog ljetnog odmora, sve je puno ugodnih i nenametljivih rustikalnih pomorskih motiva koji upotpunjuju ideju onoga što ljetovanje ovdje jest: ljetni mir. Apartman je 5/5, to je jasna stvar. No domaćini, oni su 6/5. Iznad svake ocjene.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Otok sreće

Što reći a da već nije napisano..sami hvalospjevi, pa evo da se i ja pridružim pozitivnim komentarima. Naši domaćini Sanja i Milan su jedne predivne dušice, tople, dobre, pozitivne, drage, ljubazne ma same superlative mogu napisati. Prilikom prvog kontakta se dalo naslutiti da ovo neće biti još jedno ljetovanje na novom mjestu, pa da možemo staviti "check" i idemo dalje. Dakle od samog smještaj, koji je besprijekoran, osjećaj kao da si ušao u neku bajku, toliko detalja u apartmanu koje otkrivaš svaki dan, do priče kako je sve djelo Milanovih ruku, toliko ljubavi u tom prostoru se osjeti da je to nevjerojatno. Čistoća na nivou hotela s 5*, Sanja je kraljica, sve je mirisalo, a o kolaču i piću koje nas je dočekalo da ne pričam. Gostoprimstvo samih domaćina se ne može opisati riječima, dostupni u svakom trenutku i nenametljivi, a opet s druge strane, toliko ti se uvuku pod kožu s tom svojom pozitivno energijom kojom zrače, da je nemoguće se ne družiti s njima. Na otok smo otišli da se odmorimo i isključimo od svega i svih i to nam je uspjelo, a sve zahvaljujući ovim dvjema dušicama. Bez lažne skromnosti mogu reći da imamo nove predivne prijatelje s kojima ne sumnjam da ćemo se družiti i ponovno doći na otok sreće. Ipak smo Sanja i ja blizanke, rođene na isti datum, a naši dečki iste branše, tako da.. mislim da je svaki komentar suvišan. Ljudi moji tople preporuke za sve što se tiče ovog smještaja, ljudi,otoka..ma svega. Dođite i uvjerite se sami kako je bilo svima nama koji smo tamo bili. Veliko veliko hvala Sanji i Milanu, predivni ste.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2022
Fantastičan odmor, odlični domaćini!

Prije svega sve pohvale za domaćine, izrazito ljubazne osobe, uvijek spremne pomoći i pružiti savjet oko bilo čega. Smještaj kao na slici, ako ne i bolji. Besprijekorno čisto, prozračno, uređeno sa svim potrebnim stvarima. Domaćini nas dočekali s pićem dobrodošlice i slasticom. Izbor smještaja definitivno za svaku preporuku!!! Definitivno prava destinacija za totalni, maksimalni odmor!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Milan i Sanja Stepanović Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartmani Premuda je pregledan 55996 puta od 20.01.2014.