Apartmani GardelinPremuda - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Gardelin smješten je u samom centru mjesta, u mirnom predjelu otoka Premude. U blizini se nalazi dječje igralište, crkva, trgovina i pošta, a plaža je udaljena 15 minuta hoda. Osigurani su parking, klimatizacija, dječji krevetić, aparat za kavu, kuhalo za vodu, korištenje perilice rublja. Velika terasa osigurava uživanje u jutarnjoj kavi i popodnevnom maestralu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije se vrše putem e-maila ili telefona. Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 20%. Plaćanje gotovinom po završetku odmora.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 700 m
  • Pošta: 40 m
  • Sportske aktivnosti: 10 m
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno. Mogućnost najma barke za izlete i sportski ribolov. Organizacija sportskog ribolova sa obale i iz barke. Prijevoz ribolovaca po zahtjevu na ribolovne pošte. Po želji moguć prijevoz osoba automobilom do mora i natrag. Moguć najam veza za barku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Gardelin
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Fantastično

Četveročlana obitelj po prvi puta odlučila je riskirati i otići u nama nepoznato. U prostranom, urednom i opremljenom apartmanu s privatnom terasom i svim potrebnim sadržajima u blizini nauživala se i ono najbitnije odmorila kao nikad do sada. Preporučujemo svima kojima su dosadili skuteri, napučeni bircevi i plaže, glasna muzika i zavijanje nadarenih pojedinaca. Zahvaljujemo ovim putem izuzetno dragim domaćinima na gostoprimstvu, barba Leon i teta Zdenka vidimo se na godinu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Ajdovščina, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Gardelin, Kolovoz 2017
Smještaj

Smještaj kod obitelji Smirčić vrlo jako preporučujem, jer su puno ljubazni i uslužni. Apartmani su čisti u uredni a i opremljeni s onim sto se treba. U blizini je pošta, trgovina i dječje igralište. Na otoku nema prometa, zato je sigurno djecu . Sve je bilo super, zato vam puno hvala za lijepa sijećanja!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Kranj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Gardelin, Lipanj 2015
Fantactic za djecu

Kod obitelji Smirčić smo proveli prekrasan odmor. Apartmani se nalaze u centru naselja pored dječjih igrališta i crkve. Lijepo i moderno su uređeni, s klima uređajem. Naši predškolci bili su u mogućnosti da slobodno trčati okolo, nema automobila. Ubrzo su pronašli i društvo, u srpnju uvijek lokalna djeca dolaze na otok na godišnji odmor kod baka i djedova. 50 m udaljen je mali dućan. I to je to, što se tiče konzumerizma! Nema kineskih igračkama i drugih nepotrebnih stvari koje odvalače djecu podalje od prirode. Gospođa Zdenka i Leo su divni domaćini, praktički svaki dan smo mi imali priliku kušati nešto od izvrsne domaće hrane. Svježa riba, što je gospodin Leo ulovio ujutro, palačinke s nutelom, tikvice na žaru, tikvice iz vrta, pomfrit od domaćih krumpira. Svi stanovnici otoka su vrlo gostoljubivi i prijateljski - dosadno vam ne može biti. More i plaža ... kristalno čisto more, plaža je šljunčana s pješčanim mrljama, gdje se mgu graditi dvorci od pjeska. Nema gužve, neograničen prostor na plaži. Stvarno prekrasno, prekinuti vezu s brzim tempom svakodnevnog života i nametljivog konzumerizma je neopisivo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Leon Smirčić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Sa suprugom stalno boravim na otoku Premuda. Rado primamo goste i trudimo se svakom gostu učiniti boravak na Premudi što ljepšim.

Oglas Apartmani Gardelin je pregledan 40962 puta od 12.07.2014.