Kuća za odmor Sunrise HillPregrada - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 162 na noć
Opis objekta

Na jednom od mnogih brežuljaka prekrasnog Zagorja smjestila se ova nevjerojatna kuća. Okružena brežuljcima, vinogradima, voćnjakom i šumama idealno je mjesto za uživanje i odmor u prirodi. Divan pogled koji se proteže omogućuje uživanje u predivnim izlascima sunca, po čemu je kuća i dobila ime. Sunrise Hill kategorizirana je s 4* i pruža komforan smještaj za 8 osoba, a prvenstveno je orijentirana na obitelji sa djecom. Savršena je za miran odmor ili druženja, ali i za rekreaciju i sport. Uz uređenu okućnicu koja nudi veliki bazen s tušem te natkrivenom i otvorenom terasom, roštilj, kućicu za igru, parking, kuću krasi i pomno uređen interijer u kojem prevladava drvo te svijetli i umirujući tonovi. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem je prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, kupaonica, igraonica za djecu sa stolnim nogometom, PS 4 igraćom konzolom i društvenim igrama te prostrana terasa koja zove na odmor i na druženje. Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje akontacije u iznosu od 30% ukupnog iznosa vrši se na transakcijski račun i sama uplata je ujedno i potvrda rezervacije. Preostali dio plaća se prilikom dolaska na transakcijski račun ili u gotovini. Dolazak od 16.00 sati, a odlazak do 10.00 sati. Uvijek smo otvoreni za dogovor ukoliko neposredno prije ili nakon nemamo nove goste. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Uvjeti otkaza rezervacije: • Za nedolazak (bez prethodnog otkaza) u rezerviranom terminu, vlasnik objekta zadržava uplaćeni iznos akontacije – 30% ukupnog iznosa rezervacije. • Za otkaz rezervacije 21 i više dana prije ugovorenog termina odmora, gosti imaju pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru. Moguće je dva puta promijeniti termin u okviru ovog uvjeta otkaza termina, nakon toga gost gubi pravo na povrat iznosa akontacije i mogućnosti korištenja istog. • Ukoliko dođe do “neke više sile” ili nekog velikog kvara odnosno uvjeta u smještajnom objektu koji nisu zadovoljavajući za boravak gostiju, vlasnik objekta može otkazati rezervaciju uz detaljno pojašnjenje gostu te omogućiti gostu da odabere bilo koji zamjenski slobodan termin uz odgovarajući popust od 10% na cjelokupan prvobitno dogovoren iznos rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 2 km
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 3 km
Dodatni sadržaji
Kuća pruža sve blagodati i potrebe modernog gosta (bežični internet, pet SMART LED TV-a, Netflix, centralni klima sustav, dimni alarm, detektor CO2, vanjski video nadzor). Sunrise Hill nalazi se na pedesetak km od Zagreba i 1.5 km od centra Pregrade. Tu je i infracrvena sauna unutar kuće te na vanjskoj natkrivenoj terasi i jacuzzi koji je u funkciji od 01.10. do 30.04. (izvan sezone korištenja vanjskog bazena). A za najmlađe, tu je bogato opremljena dječja igraonica (biljar, stolni nogomet, pikado, društvene igre, PS4, bojice i blokovi za crtanje...)
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sanja Škrinjar
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Moja obitelj i ja trudimo se da se naši gosti zaljube u Zagorje i prekrasne zelene brege, a prije svega da se istinski odmore usred prirode, zelenila, cvrkuta ptica....daleko od dinamične svakodnevice i obaveza. Kuća je opremljena upravo prema zahtjevima koje bismo mi imali u ulozi gostiju te iskreno vjerujemo da opravdavamo povjerenje gostiju.

Oglas Kuća za odmor Sunrise Hill je pregledan 2690 puta od 31.05.2023.