Kuća za odmor SlavonkaPožega - Slavonija i Baranja

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Smještena u srcu životopisnog slavonskog sela Alilovci (adresa: Alilovci 50, 34334 Kaptol) koje je udaljeno samo 10 km od ulaza u Park prirode Papuk, Aquaparka Shhhuma i adrenalinskog parka Duboka te 9 km od Požege. Udaljena je 173 km od Zagreba i 101km od Osijeka. Kuća ima 150 m2 unutarnjeg prostora i 2000 m2 vanjskog zelenog prostora (ograđeno dvorište, vrt, voćnjak) . Može smjestiti 9 osoba a maksimalni kapacitet je 11 osoba (2 osobe na pomoćnom krevetu ili u boravku). Kuća je prostrana, lijepa i dobro opremljena. Ima 3 spavaće sobe, kupaonicu, toalet, kuhinju te dnevnik boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom za 11 osoba. Veliki dnevni boravak s klimom, Wi-Fi, kaminom, TV-om, glazbenom linijom i pikadom. Kuhinja potpuno opremljena posuđem, perilicom suđa, mikrovalnom, hladnjakom, ledenicom i pećnicom. Kupaonica ima jacuzzy kadu i perilicu rublja. Veliko zeleno dvorište s toplim jacuzzyem u razdoblju do 5 do 9 mj.. Pecalo natkriveno, dječje igralište, trampolin, ležaljke.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je moguće gotovinom ili transakcijski na IBAN HR2223600003114294293. Akontacija se uplaćuje po dogovoru termina u iznosu od 100EUR kao potvrda rezervacije. Vrijeme dolaska od 14 sati pa sve nadalje uz dogovor. Vrijeme odlaska do 11 sati, kasni check out je moguć no uz prethodni dogovor.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije je moguć u slučaju da je otkazivanje učinjeno najkasnije tjedan dana prije dana dolaska. U slučaju otkazivanja zadnji tren rzbog opravdanih razloga akontaciju je moguće iskoristiti za drugu rezervaciju smještaja.
Udaljenost od objekta
  • Trgovina: 70 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 6 km
  • Banka: 6 km
  • Pošta: 6 km
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 6 km
  • Željeznički kolodvor: 6 km
Dodatni sadržaji
U kući imamo sve informacije o aktivnostima, izletima, muzejima, vinskim podrumima i restoranima u blizini. Veliki dnevni boravak s kaminom, TV-om ravnog ekrana, pikadom i WiFi. Kuhinju opremljenu s mikrovalnom, hladnjakom, ledenicom, perilicom suđa i rublja. Kupaonicu sa jacuzzy kadom te dva toaleta. Pecalo natkriveno i pokretni roštilj. Vanjski jacuzzy u toplom dijelu godine. Dječje igralište s trampolinom, ljuljačkama i pješčanikom. Ležaljke, klupe i mjesta za opuštanje u prirodi. Privatno parkiralište. DESTINACIJA NUDI: - Posjet izletištu Jankovac u Parku prirode Papuk - Planinarenje Papukom, više dobro označenih staza - Aquapark SHHHUMA - Adrenalinski Park „Duboka“ za osobe od 7 do 80 godina života - Posjet vinskim podrumima s degustacijama vina, Kutjevački podrum i drugi - Kuća Panonaskog mora, Velika - GEO info centar u Voćinu - Biciklistički ili quad izleti Papukom ili vinskim cestama - Muzej bećarca i Tera Papnonika u Pleternici - Vođeno turističko razgledavanje Požege
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Slavonka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sveta Nedelja, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A9+2, Rujan 2023
Kuća za odmor Slavonka

Zahvaljujem na gostoprimstvu, uživali smo i u kući za odmor Slavonka i u Parku prirode Papuk koji je u blizini. Mjesto je bogato sadržajima za aktivan odmor, odličnim restoranima i bogatom ponudom vina. Preporučujem svima da posjete ovaj kraj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Martina Keller
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Kao Vaš domaćin želim Vam dočarati ljepotu Slavonije i to njenog najsjajnijeg dijela Zlatnu dolinu! Planinarski sam vodič i mogu Vam preporučiti prikladnu stazu po Parku prirode Papuk. Govorim engleski i njemački jezik. Živim u Požegi, te sam vam uvijek na raspolaganju, blizu ali ne preblizu, vila i dvorište su samo za Vas! Vidimo se u Slavoniji!

Oglas Kuća za odmor Slavonka je pregledan 2573 puta od 26.04.2023.