Apartmani SitaPodstrana - Split i okolica

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

U mjestu Podstrana, neposredno uz more, smjestili su se tri novouređena apartmana "Sita". Ova primorska oaza, koja se ponosi netaknutim plažama i kristalno čistim morem, savršeno je odredište za obitelji i sve one u potrazi za mirnim azilom malog mjesta uz uzbuđenja i kulturno bogatstvo obližnjeg Splita. Svaki od naših apartmana odiše prozračnošću i komforom, nudeći dvije spavaće sobe, moderno opremljenu kupaonicu, funkcionalnu kuhinju s integriranim dnevnim boravkom te privatnim balkon sa kojih se pruža pogled na more. Za vaš neometani odmor, svaki apartman je pažljivo dizajniran i opremljen suvremenim sadržajima: klimatizacija, WiFi, TV. Parkiralište za auto je unutar posjeda, dok blizina restorana, trgovina, šljunčanih plaža i sportskih terena nudi bezbroj mogućnosti za istraživanje i aktivnosti.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
- Za vrijeme dužeg boravka zamjena posteljine se vrši svakih 7 dana, a ručnika po potrebi i češće. - Dnevni najam, boravišna taksa, posteljina, ručnici, opremljena kuhinja s potrebnim posuđem i priborom, utrošak vode, struje i plina, klima, bežični internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu aranžmana. - Akontacija je 30% od ukupne cijene aranžmana. Plaćanje akontacije se vrši uplatom novca na bankovni račun. Ostatak do pune cijene dogovorenog aranžmana plaća se kod dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 200 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Posebne prigode zahtijevaju posebnu pažnju, stoga smo u apartmanima "Sita" spremni obogatiti vaše trenutke radosti - bilo da su u pitanju mladenci, zaruke, godišnjice ili blagdanska slavlja poput Nove Godine, Božića i Uskrsa - s posebnim dekoracijama koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sita
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Klaudija Tijardovic
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Duboko sam posvećena tome da budem ljubazan domaćin, težim osigurati da gosti uživaju u bezbrižnom boravku u mom apartmanu. Pružam detaljan pregled obližnjih atrakcija i avanturističkih aktivnosti. Apartmani su pažljivo održavani, osiguravajući udobno i dobro opremljeno okruženje za goste.

Oglas Apartmani Sita je pregledan 809 puta od 23.03.2024.